Loading Events
  • This event has passed.

Nagrađivani country glazbenik Peewee Moore vraća se Zagreb

4 travanj, 2018Rezervirajte srijedu 4. travnja za treći povratak nagrađivanog outlaw country tekstopisca i pjevača Peewee Moore u Zagreb. Nakon SAD-a i Kanade, stiglo je opet vrijeme za četvrtu mu europsku turneju u travnju i svibnju, a u sklopu koje 4. travnja svira i u Vintage Industrialu.

  • 6
    Shares
Peewee Moore dolazi u Vintage Industrial Bar

Rođen i odrastao u Georgiji u gradu Fort Oglethorpe na samoj granici sa državom Tennessee, Peewee je svoje djetinjstvo i prve koncerte održao upravo na ulicama Chattanooga, TN.

Sa talentom, zabavnim i intersantnim nastupima Peewee je imao sreću dijeliti pozornice sa mnogim raznim herojima outlaw, country, americana i rockabilly scene kao što su: Kris Kristofferson, Billy Joe Shaver, David Allen Coe, Ralph Stanley, Dwight Yoakam, Charlie Daniels, Dicky Betts, Cowboy Jack Clement, Steve Earle, Red Simpson, Shooter Jennings, Junior Brown, Chris Knight, Todd Snyder, Wanda Jackson, The Blasters, Southern Culture On The Skids i mnogim drugima.

Do početka 2001. godine Peewee je svirao i pjevao uz bok Rogera Alan Wadea, koji je surađivao sa Johnnyem Cashom, Waylonom Jenningsom, Georgeom Jonesom, Bobbyem Bareom, Hankom Williamsom Juniorom i Williem Nelsonom…

U periodu do 2007. Peewee je imao svoj kvartet i projekt The Tennessee Rounders s koji je pokupio brojne glazbene nagrade, kritike i publike, a onda je odlučio fokus staviti na solo karijeru.

Prvi album je objavio 2009. pod imenom “TheLeaving Side Of Gone”, drugi je uslijedio 2012. pod imenom “Making Sure TheStory’s Being Told” dok je 2016. izbacio treći album “American Outlaw”.

Karte 45/55 kn.  Pretprodaja: VIB (Savska 160) & Dirty Old Shop (Tratinska 18).

  • 6
    Shares

Details

Date:
4 travanj, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
45kn – 55kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
  • 6
    Shares