Loading Events
  • This event has passed.

Nakon godinu dana pauze Aleksandar Stojković i braća Sinkauz opet zajedno u ‘Malo je dovoljno’

25 travanj, 2017U šestoj sezoni igranja, poslije godinu dana pauze, vraća se glazbeno-scenska uspješnica ‘Malo je dovoljno’ koju na scenu donose dobro poznata glazbena imena, Aleksandar Stojković, Alen i Nenad Sinkauz.

'Malo je dovoljno' (Foto: Damir Žižić)
‘Malo je dovoljno’ (Foto: Damir Žižić)

Glazba tandema Sinkauz i tekst pjesnika i pisca Aleksandra Stojkovića u ovoj predstavi povremeno izmjenjuju uloge. Na repertoaru je 25. i 26. travnja u MM centru ( Savska 25) od 20 sati.

 

Kome pričamo o svojim demonima? Kome pjevamo o njima? I kako se (sami) nosimo s osjećajima samoće, otuđenosti, tjeskobe… u svijetu koji ne popušta i s kojim moramo držati korak ako želimo biti sretni, zadovoljni? Malo je dovoljno priča je upravo o toj borbi, borbi koja izlazi iz pera Aleksandra Stojkovića i instrumenata Alena i Nenada Sinkauza. Ona je ironična, smiješna, zabavna, ali i duboko tužna i tragična, i upoznaje nas s onim što se dogodi ljudskom biću u zatvorenome krugu bolesti i ovisnosti. Borko, glavni junak te priče, naučit će vas kako se suprotstaviti problemima većima od života i kako pratiti svjetlo koje čas titra čas se ugasi na kraju tunela.

Details

Start:
25 travanj, 2017 u 20:00
End:
26 travanj, 2017 u 22:30
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

MM Centar
Zagreb, Hrvatska + Google Map