Loading Events
  • This event has passed.

Nashville Pussy zatvaraju koncertnu sezonu u Hard Placeu

23 srpanj, 2019Naashville Pussy nakon dvije godine ponovo stižu u Hard Place. Na zatvaranju sezone, u utorak 23. srpnja, biti će žestoko uz ovaj legendarni band koji je i sam Lemmy Kilmister iz Motörheada obožavao.

Nashville Pussy zatvaraju koncertnu sezonu u Hard Placeu

Kritičari „tepaju” Nashville Pussy da zvuče kao AC/DC dok boksaju sa Lynyrd Skynyrd, a Motorhead gledaju. Nazivaju ih najboljim rock party bandom. Nastali iz pepela banda Nine Pound Hammer 1997. od osnutka su odsvirali preko 1000 koncerata u više od 40 zemalja svijeta, osvojili nominaciju za Grammy, bili na turnejama s brojnim rock zvijezdama, a njihova gitaristica Ruyter je uvrštena na listu najboljih ženskih izvođača svih vremena.

Nakon što su prošli put “razvalili” svirkom, scenskim nastupom i sjajnim odnosom sa publikom, za očekivati je da će i ovaj koncert (kao i prethodni) biti rasprodan, pa svi oni željni sjajnog žestokog rock’n’rolla na tragu Motorheada i AC/DC neka nabave svoje ulaznice na vrijeme po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna u Hard Placeu, Rockmarku, Dirty Old Shopu i na entrio.hr Na blagajni kluba, ako koja ostane, ulaznice će koštati 100 kn.

Details

Date:
23 srpanj, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
80kn – 100kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Hard Place
Šubićeva 55/1
Zagreb,