Loading Events
  • This event has passed.

‘Natrag u budućnost – Od klasične do moderne jazz avanture’ u Rijeci

26 srpanj, 2020U nedjelju 26. srpnja na platou Exportdrva u Rijeci s početkom u 19:00 sati dogodit će se cjelovečernji open air koncert pod nazivom ‘Natrag u budućnost – Od klasične do moderne jazz avanture’.

Natrag u budućnost – Od klasične do moderne jazz avanture

Publika će tako moći uživati u nastupima recentnih suvremenih glazbenih umjetnika, koji svaki na svoj način doživljaju glazbeni žanr – jazz, te ga kroz svoja ostvarenja na različite načine izvode. Svojim načinom i stilom ovi glazbenici ruše sve uokvirene glazbene koncepte te otvaraju prostor za improvizaciju, koja ovakvim izvedbama daje slobodnu formu, jedinstvenost i posebnost.

Na koncertu će se naći i bogata ponuda glazbenih formata poput cd-a i gramofonskih ploča kao i prigodnih memorabilija umjetnika odnosno glazbenika koji djeluju u sklopu PDV (Prekomjerna Doza Vinila) glazbene izdavačke kuće.

Ulaz je slobodan no, ulaznice je potrebno “kupiti” po cijeni od 0,00 kn jedino u on line sustavu Entrio, putem linka: https://bit.ly/3iVkU0S.

Satnica nastupa:

19:00 vrata
19:30 Bruno Mičetić Quintet
20:30 Vesna Pisarović i Naš veliki mali orkestar
21:30 Mimika Orchestra
22:30 Kozmodrum
23:30 Jan Kinčl & Regis Kattie

“Natrag u budućnost – Od klasične do moderne jazz avanture” zajednički organiziraju zagrebački Pozitivan ritam i riječki Distune promotion u okviru službenog kulturnog i umjetničkog programa projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture.

Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze virusom COVID-19. Radi zaštite općeg zdravlja, svi se sudionici i posjetitelji pozivaju na poštivanje preporuka: pojačana osobna higijena, fizička udaljenost te nošenje zaštitnih maski, dok će se na ulazu posjetiteljima mjeriti temperatura te potvrđivati istinitost datih podatka za ulaznice.

Venue

Plato Exportdrva
Rijeka, Croatia (Local Name: Hrvatska)