Loading Events
  • This event has passed.

Nelegalni pokret otpora dosadi: Vlajternativa festival u Benkovcu

2 kolovoz, 2014Inverted Pussyfix, Let 3, M.O.R.T., One Piece Puzzle, Porko Dio, Rising Dream, Sila Nečista i Scarlet Notes nastupit će na najneobičnijem ovogodišnjem alternativnom festivalu, po skromnom mišljenju redakcije Ravno do dna, i po imenu i po lokaciji. Vlajternativu treba osjetiti u Benkovcu.

Vlajternativa festival u Benkovcu

Nespojivo je spojeno. Stvaranje scene u Benkovcu koja se odupire postojećem stanju vidova zabave kakvu pružaju neki kafići i otpor glazbenim mogulima koji prodaju svoju glazbu te vladaju umovima mladih ljudi. Glazba je utjecajan medij i preko nje se ne mogu spriječiti neke pizdarije, odvidavanje žarulja, glupost, rastrošnost, zatupljenost, komercijalizacija, ali može djelovati na svijest postojanja različitosti žanrova, ukusa, potreba, načina, ljudi, razmišljanja. – misija je Udruge Vlajter-ego za razvoj nezavisne kulture iz Benkovca i koja se bavi organiziranjem raznih događanja koji imaju veze za kreativnošću, izražajem ( likovnim, glazbenim,dramskim…), djelovanjem na društvenu stvarnost grada Benkovca i ponudu.

Najveći projekt Udruge je Vlajternativa festival koji se održava jednom godišnje. Radi se o koncertu na kojem se uz poneko “poznato, priznato” ime s alternativne scene ubaci i mlade, demo bendove iz lokalnog okruženja kako bi se sve skupa pretvorilo u jednu Vlajternativu.

Ovogodišnji Vlajternativa festival održat će se u subotu 2. kolovoza, a nastupit će: E.N.D. umjesto najavljenih Inverted Pussyfix, zatim Let 3, M.O.R.T., One Piece Puzzle, Porko Dio, Rising Dream, Sila Nečista i Scarlet Notes.

Početak je u 18 sati, a cijena ulaznice tj. donacije iznosi 50 kuna.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Venue

Benkovac
Benkovac, Hrvatska + Google Map