Loading Events
  • This event has passed.

Nellcote u Tvornici kulture

19 studeni, 2019Nellcote pripremaju koncertnu promociju novog albuma u Malom pogonu zagrebačke Tvornice kulture, 19. studenog.

Nellcote (Foto: promo)

Zagrebački bend Nellcote krajem rujna je pod etiketom Geenger Recordsa na Bandcampu objavio svoj album prvijenac “Disturbance in a Quiet Summer Night” koji je od danas dostupan i u fizičkom izdanju te na streaming servisima.

Album je koproducirao Luka Grubišić-Čabo, a Nellcoteu su svojim vokalima u pomoć priskočile Gordana Marković i Chiara Vladilo, kao i Igor Pavlica na trubi. Efektna naslovnica djelo je talentirane mlade umjetnice Luise Pascu.

U snimanju albuma sudjelovala je prošla postava benda, no kako to zvuči sada, sa novom postavom, imat ćete prilike čuti ubrzo jer Nellcote 19. studenog ima promociju albuma u Malom pogonu Tvornice Kulture. Pridružit će im se uvijek rado viđen dubrovački glazbeno-scenski kolektiv Izae koji će također imati priliku predstaviti svoj novi materijal.

Karte su dostupne preko sustava Entrio te u pretprodaji koštaju 40 kn, a po posebnoj cijeni od 90 kn dostupna je kombinacija karte za koncert i CD-a “Disturbance in a Quiet Summer Night”.

Details

Date:
19 studeni, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
40kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1, Zagreb