Loading Events
  • This event has passed.

Nelly Furtado dolazi u Ljubljanu

14 ožujak, 2013Nelly Furtado će nastupiti u Hali Tivoli, priv puta u Sloveniji, ali i općenito u ovoj regiji. U Ljubljani će nastupiti 14. ožujka u sklopu ‘The Spirit Indestrucrible’ turneje.

Nelly Furtado (Foto: Richard Bernardin)

Nelly Furtado, koja se proslavila još 2001. sa svojim prvim singlom, do sada je primila brojne nagrade i priznanja, čak dva Grammya, 10 Juno nagrada, 3 MuchMusic Video nagrade a već ima i svoju zvijezdu na Canada’s Walk of Fame.

Nelly Kim Furtado (rođena 2.12.1978.) je kanadska pjevačica i autorica, producentica i glumica. Proslavila se rano, već sa svojim prvim albumom “Whoa, Nelly”, koji je sadržavao dva superhita: “I’m Like a Bird” i “Turn Off the Light”. Za prvi “I’m Like a Bird” je dobila Juno nagrado 2001. za singl godine a 2002. Grammya za najbolji ženski pop vokalni nastup. 2003. je objavila album “Folklore”, na kojem su bila čak tri internacionalna hita: “Powerless (Say What You Want)”, “Try” i “Forca”.

Tri godine kasnije napravila je mali zaokret u glazbenom stilu objavivši “Loose” koji je također postao svjetska uspješnica. On je sadržavao pjesme “Promiscuous”, “Maneater”, “Say It Right” i “All Good Things (Come to an End)”. Slijedile su tri godine pauze a nakon nje je čak objavila labum na španjolskom jeziku “Mi Plan”, i naravno odmah zaradila Latin Grammy za najbolji ženski pop vokal na albumu.

Ove je godine objavila album “The Spirit Indestructible” koji promovira na ovoj turneji.

Pretprodaja ulaznica je na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, benzinskih pumpi Petrola i on-line na www.eventim.si.

Cijene ulaznica: Parter: 38,00 EUR, Tribine I: 45,00 EUR, Tribine II: 40,00 EUR

Details

Date:
14 ožujak, 2013
Cost:
38kn – 45kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Hala Tivoli
Ljubljana, Slovenia + Google Map