Loading Events
  • This event has passed.

Nenad Kovačić (Antenat solo) na terasi Močvare

7 srpanj, 2020Nenad Kovačić nastupa u utorak 7. srpnja. Vrata se otvaraju u 20 h, koncert počinje u 21 h. Upad: 30/40 kn.

Nenad Kovačić (Foto: promo)

U ponedjeljak 25. svibnja imali smo čast uživati u ekskluzivnom Antenat solo online sessionu, a zbog odličnih reakcija slušatelja, nagovorili smo Nenada da ga ponovi uživo! Uz mnoštvo perkusija, gitaru, pedale i vokal, selimo se iz dnevnog boravka u intimno ozračje naše Močvarne terase. Na vrijeme rezervirajte svoja mjesta za 7.7. i uživajte u minimalističkom, eksperimentalnom lo-fi Antenat editionu – poručuju iz Močvare.

Nenad Kovačić, rođen 1982., hrvatski je udaraljkaš, glazbenik i skladatelj. Glazbom se počeo aktivno baviti 1997. Djeluje u Zagrebu kao član bendova Antenat, Afion, Sevdah Takht Damira Imamovića, Truth ≠ Tribe, Mimika. Kada nije na sceni radi kao glazbeni pedagog i kao skladatelj kazališne i filmske glazbe.

Zbog izvanrednih prilika i propisanih mjera opreza klub je prisiljen prilagoditi se okolnostima. Koncert je sjedećeg tipa na terasi kluba i broj ulaznica je ograničen.

Details

Date:
7 srpanj, 2020
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
30kn – 40kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Močvara
Zagreb