Loading Events
  • This event has passed.

Neno Belan & Fiumens sviraju pjesme grupe Đavoli u Vintage Industrial Baru

29 rujan, 2016Koncertna promocija dvostrukog izdanja Đavoli ‘Live in Studio M & bonus: Kulušić Live’ dogodit će se u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u četvrtak 29. rujna s početkom u 21:00 sat.

Neno Belan & Fiumens (Foto: Anamarija Vartabedijan)
Neno Belan & Fiumens (Foto: Anamarija Vartabedijan)

Neno Belan, najveći romantičar na domaćoj pop/rock sceni, autor nekih od najljepših pjesama i jedan od najcijenjenijih glazbenika na ovim prostorima, poziva Vas na emotivno glazbeno putovanje u bolju prošlost. Putovanje naslovljeno, poput njegove pjesme, “Pričaj mi o ljubavi”. Za takvu priču nema bolje od njegove glazbe koju je stvarao s danas legendarnom grupom Đavoli koju će u četvrtak 29. rujna odsvirati Neno Belan & Fiumens uz pojačanje sa saxofonistom Jakšom Kriletićem-Jordesom.

Đavoli 'Live in Studio M & bonus: Kulušić Live'
Đavoli ‘Live in Studio M & bonus: Kulušić Live’

Najavljeni koncert u Vintageu ujedno je i koncertna promocija dvostrukog izdanja Đavoli ”Live in Studio M & bonus: Kulušić Live’. Izdanje koje će objaviti Croatia Records, iznijet će na vidjelo neke do sada neobjavljene live snimke legendarne grupe.

 

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 90 kn potražite u Vintage Industrialu, Kavezu (Savska 160) te u Dirty Old shop (Tratinska 18). Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 110 kuna.

Details

Date:
29 rujan, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn90 – Kn110
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map