Loading Events
  • This event has passed.

(Ne)normalni Balašević Tribute Band se oprašta od publike

7 veljača, 2013(Ne)normalni Balašević Tribute Bend prestaje sa sviranjem obrada poznatog ‘Panonskog mornara’. Ovo je posljednja šansa za vidjeti ih uživo…

(Ne)normalni Balašević Tribute Band

Najbolji Balaševićev tribute band, mogli bismo reći i jedini službeni jer su nastupili zajedno s Balaševićem u TV emisiji, (Ne)normalni Balašević Tribute Bend dolaze u Zagreb nakon tri godine pauze. Ujedno, ovo će biti i posljednja prilika da ih vidite uživo, jer se opraštaju od sviranja Đoletovih pjesama, što je razlog više da ne propustite ovaj koncert. Bend koji je rasprodao najbolje klubove na ovim prostorima odsvirat će 7. veljače svoj oproštajni koncert u Ksetu , jer izlazi njihov prvi album i oni nastavljaju sa autorskim radom.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 50 kuna, na dan koncerta na blagajni KSETa 60 kuna. Pretprodajna mjesta: KSET, Dancing Bear i Dirty Old Shop. Uz ulaznicu ćete na koncertu na poklon dobiti CD s 8 autorskih pjesama (Ne)normalnih.

Ulaz u klub je otvoren od 20 sati.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Venue

KSET
Zagreb, Hrvatska + Google Map