Loading Events
  • This event has passed.

‘Next Stop Pivana’ – novi program utorkom u zagrebačkoj Pivani

3 studeni, 2015Kultna pivnica Zagrebačke pivovare u utorak, 3. studenoga u 20 sati započinje s novim glazbenim programom – Next stop Pivana svakog utorka okuplja kućni bend Ante Gele uz glazbenog gosta iznenađenja.

Next Stop Pivana
Next Stop Pivana

Poznata pivnica Zagrebačke pivovare Pivana u partnerstvu s Hrvatskom glazbenom unijom (HGU) od utorka, 3. studenoga pokreće novi glazbeni program Next stop Pivana. Novo glazbeno osvježenje u Pivani svakog utorka ujedinit će vrhunsku glazbu kućnog benda Ante Gele i glazbenog gosta iznenađenja s plemenitim ciljem.

 

Uz sjajne glazbenike benda Ante Gele, ovaj prvi utorak pjevat će Iva Ajduković, a ostale Ivana Rushaidat, Ervin Baučić i drugi. Svaki utorak, pa tako i ovoga nastupit će gost iznenađenja, koji će se odreći dijela svog honorara u korist fonda za potrebite glazbenike HGU-e. Za potpuni glazbeni doživljaj pobrinut će se DJ-ica Rea koja će zabavljati sve prisutne prije same svirke i između izvedbi glavnog benda.

 

Događanju će se pridružiti i poznati producent i predsjednik HGU-e Nikša Bratoš koji je tim povodom izjavio: „Drago mi je što sam dio projekta Next Stop Pivana koji ujedinjuje vrhunske glazbenike, ne samo u sjajnim izvedbama nego i u plemenitom cilju. Glazbeni gosti iznenađenja su odlučili da će nakon svakog nastupa pomoći svojim kolegama kojima je potrebna pomoć, time što će dio honorara uplatiti na račun Fonda HGU i na tome smo im jako zahvalni.“

 

A što sve predstavlja Next Stop Pivana pojasnio je Ante Gelo, glazbeni producent projekta: „Next stop Pivana jedan je od glavnih razloga zašto i dalje radim ovaj posao. Konačno na jednom mjestu mogu okupiti svoje drage kolege, baciti dobru svirku, ugodno se družiti i pritom pomoći vremešnim glazbenicima koji žive u teškim životnim uvjetima. Zato veliko hvala vrijednoj ekipi Zagrebačke pivovare i pivnice Pivana koji su nam sve to omogućili.“

 

„Projekt Next stop Pivana nije mogao zaživjeti na boljem mjestu. Zagrebačka pivovara uvijek je težila tome da svim posjetiteljima omogući sadržaj koji spaja najbolje od oba svijeta – vrhunsku zabavu i kvalitetnu pivsku gastroponudu. Upravo ovim projektom to dokazujemo okupljajući vrhunske glazbenike na pivskom mjestu broj jedan u Zagrebu. Posebno smo ponosni što smo u našem projektu okupili izvođače koji uz svoj talent imaju i veliko srce odnosno pomažu svojim kolegama kojima je to najpotrebnije. Zato svi pravac Pivane!“ zaključila je Tina Puhalo Grladinović, voditeljica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare.

 

Svi ljubitelji vrhunskog glazbenog provoda mogu se i sami uvjeriti u novo glazbeno osvježenje u Pivani u utorak, 3. studenoga u 20 sati.

Details

Date:
3 studeni, 2015
Time:
20:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , ,

Venue

Pivana
Ilica 222
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map