Loading Events
  • This event has passed.

Nikola Vranjković prvi put u Hrvatskoj

23 svibanj, 2019Nikola Vranjković s bendom nastupa po cijeloj regiji, a hrvatskoj publici premijerno će se predstaviti u četvrtak 23. svibnja u 21 sat na ekskluzivnom koncertu u klubu Sax!.

Nikola Vranjković (Foto: promo)

Svestrani beogradski umjetnik Nikola Vranjković na regionalnoj je sceni prisutan više od dvadeset i pet godina. S kultnim sastavom Block Out snimio je četiri studijska albuma, a 2001. godine objavljuje svoje prvo samostalno izdanje “Za ovde ili za poneti”. 2014. godine izlaze album i knjiga “Bremeplov”, a dvostruki album “Veronautika” iz 2017. godine proglašen je jednim od najboljih regionalnih izdanja.

Kao renomirani glazbenik, producent i koncertni inženjer Nikola je surađivao s velikim imenima kao što su Bajaga i Instruktori, Massimo, Let 3, Darko Rundek, Goblini i Eyesburn. Dobitnik je nagrade “Strune od svetla” koja se dodjeljuje za poseban doprinos afirmaciji pjesničke riječi u rock i blues glazbi.

Nikola Vranjković s bendom nastupa po cijeloj regiji, a hrvatskoj publici premijerno će se predstaviti u četvrtak 23. svibnja u 21 sat na ekskluzivnom koncertu u klubu Sax!. Ljubitelji rocka, psihodeličnog rocka i metala moći će uživati u bogatom opusu ovog glazbenog genijalca i sjajnog benda kojeg čine bubnjar Vladan Božilović, basist Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski i Milan Vučković te klavijaturist i gitarist Ivan Zoranović. Ovom prilikom bit će predstavljen i hvaljeni album “Veronautika” koji za hrvatsko tržište objavljuje Croatia Records.

Details

Date:
23 svibanj, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Sax
Zagreb,