Loading Events
  • This event has passed.

Nina Kraljić Kvintet u Tvornici kulture

29 ožujak, 2019Nina Kraljić Kvintet održat će po prvi puta koncert u Tvornici Kulture u petak, 29. ožujka i predstaviti svoju glazbenu priču pod nazivom ‘Zaljuljali smo svijet’. Publiku u Tvornici očekuje Nina Kraljić u svom najboljem, novom izdanju s novim članom benda i novim aranžmanima koji će baš u Tvornici doživjeti svoju premijeru.

  • 1
    Share
Nina Kraljić (Foto: Mare Milin)

“Odlučila sam program koncerta nazvati upravo po svom prvom singlu koji je obilježio moj glazbeni početak i najavio moj debitantski album “Samo”. Pjesma “Zaljuljali smo svijet” iznimno mi puno znači kao putokaz i dokaz novog stvorenog stila na hrvatskoj glazbenoj sceni sa snažnom porukom ne odustajanja od vlastitih snova i vizija.”, rekla je Nina Kraljić.

Akustičnu uvertiru u koncert u Tvornici kulture Nina Kraljić s bendom priprema u srijedu, 20. ožujka u glazbenoj knjižari Rockmark s početkom u 19 sati. Uz sjajnu svirku, u prodaji će se naći albumi po promotivnim cijenama, a prvih pet kupaca ulaznice za Tvornicu kulture 29. ožujka nagrađujemo jednom gratis ulaznicom.

Nina je poznata kao izvođač koji svojom izvedbom publiku vodi u neke druge dimenzije, svaku pjesmu učini posebnom i svojom, dok nam njen vokal nudi čistu emociju. Članove benda čine gitarist Miroslav Gugić, udaraljkaš Marko Šturman, violončelistica Ljerka Končar te najnoviji član benda Pavle Kladarin na klavijaturama.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kn dostupne u sustavu Entrio.hr te na službenim prodajnim mjestima – Dirty Old shop ( Tratinska 18) i Rockmark (Berislavićeva 13) u Zagrebu.

  • 1
    Share

Details

Date:
29 ožujak, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
50kn – 70kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1, Zagreb
  • 1
    Share