Loading Events
  • This event has passed.

Nina Romić, Mašinko, Antenat, Kandžija i Toxara na humanitarom koncertu

27 svibanj, 2014Močvara i Potlista organiziraju koncert za pomoć ljudima na poplavljenim područjima Slavonije.

Humanitarni koncert u Močvari (Foto: Marco Valk)

Svi sve znate. Ako ne znate upalite TV, internet, radio, kupite novine, pitajte vrapca na grani i saznat ćete da smo usred elementarne nepogode povijesnih razmjera. Štete od poplava u Hrvatskoj i regiji su katastrofalne u punom značenju riječi. Ljudi su ostali bez domova, članova obitelji i svih mogućnosti za normalan život.

U ovim trenutcima važno je pogođenima dati do znanja da nisu prepušteni sami sebi i da složne male ruke mogu velike stvari.

Ako ste fanovi Nine Romić, Mašinka, Antenata, Kandžije i Toxare, DJ-a Venoma ili samo volite socijalnu socijalizaciju i imate 35 kuna za donirati doletite u utorak 27. svibnja do Močvare na humanitarno glazbeno druženje.

Malo se provedete uz pjesmu, priču i pivo i odete kući s onim nenadmašnim osjećajem da ste nekome pomogli, jer ste mogli i htjeli, pa makar i simboličnom gestom poput odlaska na koncert.

“Podrži scenu” je čest moto među fanovima glazbe. Ovaj put scena podržava Slavoniju i krajeve pogođene poplavama. Podržite ih i vi! Dođite na koncert u Močvaru i kupnjom ulaznice donirajte sredstva za pomoć unesrećenima.

Details

Date:
27 svibanj, 2014
Cost:
35kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Močvara
Zagreb, Hrvatska + Google Map