Loading Events
  • This event has passed.

Nina Romić u KSET-u – prvi koncert nakon tri godine

24 studeni, 2017Nina Romić i bend se u punoj postavi vraćaju u petak, 24. studenog, u KSET, što će biti njihov prvi zagrebački koncert nakon gotovo tri godine.

Nina Romić
Nina Romić

Da joj je mjesto pod reflektorima, Nina je bez greške pokazala kroz prva tri albuma (“Daljine” 2010., “Ptice” 2012. i “Stablo” 2014.) u kojima su njezina osobna, gotovo intimna tematika te jednostavan pristup muziciranju postepeno rasli i razvijali se, šireći se od gotovo samozatajnog minimalizma do sve čvršćeg, dijelom i neukroćenog bendovskog izričaja. U tom razvoju Nina je ostala svoja, topla, jednostavna, izravna i beskompromisna, a što su prepoznale i publika i kritika.

 

Dvogodišnja pauza, na koju se odlučila i zbog majčinstva, odvela ju je prema dubljem posezanju u njen osobni, ali i uopće čovjekov unutarnji svijet: svijet pojmova i ideja, borbe dobra i zla, svjetla i tame, tuge i radosti, sužanjstva i slobode.

Gromoglasni povratak na scenu označen je nedavno objavljenim i odlično prihvaćenim singleom “Svjetla”. Na koncertu u KSET-u će osim nekih starih pjesama u novom ruhu biti predstavljen i dio glazbe s nadolazećeg studijskog albuma čija objava se očekuje na proljeće 2018.

 

Pozivaju se stoga svi Ninini fanovi, ali i novi znatiželjnic, šmekeri-sladokusci, pratitelji scene i ljubitelji glazbe, da u petak 24.11.2017. posjete KSET i čuju što to novoga imaju za reći Nina Romić i njen bend kojeg čine Frederic Lanz, Karlo Cmrk i Petar Cvahte.

Details

Date:
24 studeni, 2017
Time:
21:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kset
Zagreb, Hrvatska + Google Map