Loading Events
  • This event has passed.

Njujorški elektro duo Telepathe nastupa u Močvari, podijelili smo 2×2 ulaznice

11 srpanj, 2013U četvrtak 11. srpnja u Močvari će se održati specijalno izdanje Partycipacije u sklopu kojeg će nastupiti njujorški elektro duo Telepathe.

Telepathe (RDD)

Močvara je odlučila napraviti posebno ljetno izdanje Partycipacije na kojem će uz članove rezidencijalnog kolektiva Pi Krü-a, nastupiti Ivna F. sa svojim programom Živa Muzika, te njujorški elektro duo Telepathe, koji premijerno nastupaju u Hrvatskoj.

Telepathe – Elektro pop bend iz New Yorka čiju bazu čine Busy Gangnes i Melissa Livaudais, glazbenice koje koketiraju s raznim žanrovima od prog-punka do eksperimentale, pa tako i Telepathe, iako načelno fokusiran na digitalne perkusije i elektroniku, ponekad zađe u vode eksperimentalnog noise rocka i synthpopa. Do sada su izdale nekoliko EP i remiks izdanja, te zapaženi album “Dance Mother” koje je producirao Dave Sitek iz benda TV on the Radio.

Delayer (Pi Krü, Zagreb) – Dečko koji je svoju ljubav prema glazbi i predugo skrivani talent, na svu sreću, odlučio podijeliti sa svima nama, te nam sprema frišku porciju neo-trancea i progressive zvukova. Svoju DJ inicijaciju je prošao na Pride Partycipaciji i ne da je prošao nego je rasturio.

Gio (Pi Krü, Zagreb) – Iskusna glazbenica, DJka i producentica čija svirka uključuje electro, progressive, tech house i IDM. Fan je i legendarnih synth zvukova iz 70ih i 80ih, a svoj set nerijetko začini i ulomkom iz neke poznate bajke.

Ivna F. (Živa muzika, Zagreb) – U ljetnoj pauzi od emitiranja u eteru Radio Studenta, ovo je jedinstvena prilika da čujete najsvježije melodije nadzemlja i podzemlja po izboru Žive muzike. Elektronika, pop, hip-hop…

VJ Tin (Pi Krü, Zagreb) – U ovom ponekad samozatajnom momku u narančastim tenisicama leži velika kreativna energija. Voli glazbu, sluhist je i nakon posla rado zasvira i improvizira na klavijaturama, a interes za vizualnu umjetnost pokazuje od malena, a budući da je geek, možete očekivati lude i kreativne instalacije i vizualizacije.

Satnica:
21:00-23:00 ŽIVA MUZIKA
23:00-01:30 TELEPATHE
00:30-01:30 GIO
01:30-02:30 DELAYER

Cijena ulaznice 35 kuna

Točan odgovor na pitanje: Tko je producirao album “Dance Mother” benda Telepathe? glasi: Dave Sitek, a po dvije ulaznice su dobile Nera Šegvić i Ena Šarić. Dobitnice ulaznice čekaju na blagajni Močvare.

Details

Date:
11 srpanj, 2013
Cost:
35kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , , ,

Venue

Močvara
Zagreb, Hrvatska + Google Map