Loading Events
  • This event has passed.

No No Instigator i Seven Mouldy Figs u Saxu

26 travanj, 2018Četvrto izdanje programa Kreativni glazbeni kolektiv održat će se u četvrtak 26. travnja u Saxu, a tom će prilikom nastupiti bendovi No No Instigator i Seven Mouldy Figs. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna može se kupiti u utorak od 18 do 22 h odnosno srijedu od 20 do 23 h.

  • 2
    Shares
Seven Mouldy Figs (Foto: DominionArt)

No No Instigator je zagrebačka post-punk/alternative rock trojka koja okuplja neka poznata lica s domaće underground scene (Seven mouldy figs, Šlagvort na kraju, Ljeto u Bitoli…). Postoje od 2016. godine i do sada su svirali 50-ak koncerata u 10ak država (Slovenija, Srbija, Austrija, Mađarska, Njemačka, Švicarska, Bugarska…). Iza sebe imaju dva DIY EP-a. Pjesme su im na engleskom i hrvatskom jeziku, a u svirci se, osim klasične postave bas, bubanj, gitara, koriste i ritam mašinom.

Seven Mouldy Figs (7MF) je alternativni rock bend iz Zagreba. Osnovan je 2012. Uz poneke promjene u postavi bend na ljeto 2014. postaje trio i nastavlja u pomalo psihodeličnom smjeru s Laurom T. (bubnjevi i back vokal), Laurom M. (bas gitara i back vokal) i Lucijom (gitara i vokal). 7MF iza sebe ima dva EP-a, mnoštvo koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Švedskoj, Njemačkoj, Švicarskoj, Srbiji i BiH te izvodi samo autorske pjesme na engleskom jeziku. Njihov prvi album, Labyrinth, izašao je u rujnu 2016. godine.

  • 2
    Shares

Details

Date:
26 travanj, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Sax
Zagreb,
  • 2
    Shares