Loading Events
  • This event has passed.

NO!Mozzart, We Are Dark Angels (NY) i The Hunting Dogs u Vintage Industrialu

30 siječanj, 2019Dana 30. siječnja u Vintage Industrialu je rasporedu koncert koji obuhvaća sljedeće žanrove i temate: Psycho-Post-Dub-Rock / Progressive Rock / Experimental /Balkan / Post-Classical / Shaman Trips / Straight From The Balkans.

  • 3
    Shares
NO!Mozzart, We Are Dark Angels (NY) i The Hunting Dogs u Vintage Industrialu

We Are Dark Angels (New York) – Njihova imena spominju se uz Johna Calea, Meschelle Ndgeocello, Flying Lotus i Mars Voltu, potpisuju glazbu za film Dog Eat Dog Paula Schradera te surađuju s Lerom Lynn i T Bone Burnettom na pjesmi Lately sa soundtracka serije True Detective. WADA su ukratko fantastičan spoj 80ih, live elektronike i filmske glazbe.

Čine ih eksperimentalni bubnjar, skladatelj i producent Deantoni Parks (John Cale, Flying Lotus, The Mars Volta) te klavijaturist, skladatelj i producent Nicci Kasper. Zvuk im je obojan synth basom i pulsirajućim plesnim ritmom, a uglavnom se kreću na tamnijoj, atmosferičnijoj strani, iako se u njihovom glazbenom portfelju može pronaći pravo obilje eteričnog i bujnog synth zvukovlja. Većinom rade instrumentalnu glazbu, uz povremene suradnje s vokalistima, a duboko su uključeni i u svijet remikseva.

The Hunting Dogs su Alba Nacinovich i Marco Germini. Sviraju electro-shocked pop. Sviraju ga uživo, koristeći mnoštvo instrumenata i tehnike live nasnimavanja i prerade zvuka.

“Riječ je o drsko originalnom projektu […] Mada žanrovski nedefinirani odnosno “neuhvatljivi”, The Hunting Dogs će se vješto naslanjati i na krautrockerske obrasce, jazz, na funk no uz sveprisutne improvizacije, smiona zvučna kolažiranja i eksperiment što njihov nastup gura u kategoriju unikatnog glazbenog performansa.” – Zlatko Gall

NO!Mozzart – bend je objavio svoj EP „In The Woods“ u lipnju 2017. i od tada je stalno na turneji. Kad su se NO!Mozzart zaustavili u Hamburgu, snimili su par novih pjesama, a potom i dva albuma oduševljeni energijom u studiju. Novi, svježi siječanjski, album upravo će promovirati u Vintage Industrialu.

Cijena ulaznice: 35/50 kn.

  • 3
    Shares

Details

Date:
30 siječanj, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
35kn – 50kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 3
    Shares