Loading Events
  • This event has passed.

Nova Rock Festival u austrijskom Nickelsdorfu od ove godine traje četiri dana

9 lipanj, 2016Dvanaesti po redu Nova Rock festival, najžešći i u tom žanru najkvalitetniji festival na ovom djelu Europe uveo je jednu promjenu – umjesto dosadašnja tri dana festival će trajati puna četiri dana! Tako da svi koji su zainteresirani i dalje si standardno mogu rezervirati drugi vikend u lipnju – od 09.-12.06.2016. u Nickelsdorfu.

Nova Rock 2016
Nova Rock 2016

Iako im konkurencija žestoko prijeti, kao na primjer susjedni festival u Beču, koji počinje tjedan dana ranije, oni se i dalje odupiru. Dapače dodali su još i taj jedan dan kako bi pokazali svoju snagu. U četvrtak 09. lipnja festival počinje nultim danom i tada će od onih najpoznatijih nastupiti: Korn, Billy Talent, Puscifer i Amon Amarth.

 

Drugi dan ponuditi će kao headlinere američke metalce Disturbed te punk rock ikone The Offspring. Osim njih nastupaju i: Wanda, Bullet For My Valentine, Garbage, Editors, Trivium, Children of Bodom, Skindred i mnogi drugi.

 

Treći dan nudi hip-hop zvijezde Cypress Hill, a vjerojatno najveći show će prirediti legendarni Alice Cooper. Headlineri tog dana su danski metalci Volbeat, dok će uz njih nastupiti nama dobro poznati Dropkick Murphys.

 

Za veliko finale četvrtog dana „sačuvali“ su Red Hot Chilli Peppers. Osim njih nastupiti će i Twisted Sister, još jedne punk legende NOFX, pa Deftones, Heaven Shall Burn, Killswitch Engage, Behemoth, itd.

 

Kompletan line-up festivala po danima može se pronaći ovdje.

 

Svi ljubitelji žestoke muzike – metala, punka i hard-core svoje karte mogu nabaviti u sustavu Eventima.