Loading Events
  • This event has passed.

Nova scena u Novom Zagrebu predstavlja IndieRock Christmas

20 prosinac, 2013U Centru za kulturu Novi Zagreb za kraj godine tj. 20. prosinca nastupit će Luka Čabo, Sara Renar i Petar Vranić koji nastupa pod umjetničkim imenom Elephant and the Moon. Svo troje dolaze iz Zagreba, i svaki od njih će vam svoju priču ispričati na svoj način. Bit će tu rocka, americane, bluesa, folka i popa sa kantautorskim pristupom.

Luka Čabo

Luka Čabo – Nakon grupe Luft, Luka Čabo počinje sa samostalnim radom. I dalje izvodi rock, no dolazi i do zanimljivog spoja sa nacionalnom glazbom. Trenutno radi na snimanju novog singla i suradnji sa drugim glazbenicima, a na ovom koncertu će Luka u pratnji imati bubnjara Sebastiana Frica.

Sara Renar

Sara Renar – kantautorica je iz Zagreba. Nakon akustičnih početaka u pratnji klasičnijeg rock sastava izdaje prvijenac “Djeca” u travnju 2013. Koncertno iskustvo gradi brojnim nastupima među kojima se ističe Terraneo festival 2012. te press konferencija dodjele Porina 2013. Novije pjesme pomiču sound korak dalje te nerijetko eksperimentira sa elektronikom.

Petar Vranić

Elephant and The Moon – Petar Vranić je svoje glazbeno iskustvo počeo prikupljati u raznim zagrebačkim bendovima, a krajem 2011. odvažio se samostalno stati pred svjetla pozornice te publici predstavio ‘tugaljive rokenrol pjesme na granici između americane i mamurnog kajanja, Balkan via Nashville’. Nedavno je predstavio i svoj drugi singl nazvan ‘The good life’ koji će se naći na nadolazećem EPu, a s njim stiže i DIY LP pjesama nastalih ovoga ljeta na turnejama.

Ulaz na ovaj koncert je besplatan.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Venue

Centar za kulturu Novi Zagreb
Trg Narodne zaštite 2
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map