Loading Events
  • This event has passed.

Novi koncertni program u Pivani otvara Stjepan Jimmy Stanić

7 veljača, 2018Pivana, pivnica Zagrebačke pivovare u srijedu 7. veljače započinje svoj novi program Par Nepar Music Box koji će svake srijede na pozornici ugostiti Ante Gelu, Branimira Mihaljevića i glazbenog gosta, a Jimmy Stanić će biti prvi glazbeni gost novog programa.

  • 76
    Shares
Jimmy Stanić je prvi glazbeni gost novog Pivaninog glazbenog projekta

U srijedu 7. veljače od 20 sati u kultnoj pivnici Zagrebačke pivovare Pivana počinje novi glazbeni program„Par Nepar Music Box“. Svake će srijede Pivana na svojoj pozornici ugostiti Ante Gelu, Branimira Mihaljevića i jednog glazbenog gosta, a prvu seriju dobrih svirki u Pivani će otvoriti legendarni Jimmy Stanić i svojim šansonama sve ljubitelje dobre svirke vratiti nekoliko godina unazad, kada se stvarala glazbena povijest.

„Par Nepar Music Box“ novi je projekt Ante Gele i DD Produkcije, nastao kao odgovor na iznimno uspješan dvogodišnji projekt Next Stop Pivana koji je svake srijede okupljao renomirana glazbena lica i tako svim posjetiteljima ponudio vrhunsku svirku uživo u ugodnom ambijentu pivnice Pivana. Tako će i u ovoj godini Ante Gelo i Branimir Mihaljević na pozornici pivane Pivani ugostiti brojne glazbene goste i pružiti glazbenu poslasticu za sve željne predaha u sredini radnog tjedna.

Direktorica tvrtke K pivovari, Tina Puhalo Grladinović je ovim povodom izjavila: „Pivana je uvijek težila tome da svim posjetiteljima omogući sadržaj koji spaja najbolje od oba svijeta – vrhunsku zabavu i kvalitetnu pivsku igastro ponudu. Uz brojne glazbene programe koje organiziramo vikendom, „Par Nepar Music Box“ javio se kao idealan spoj dobre glazbe i zabave u sredini tjedna. Jako nas veseli što ćemo i ove godine u Pivanisvim posjetiteljima ponuditi vrhunski glazbeni program i okupiti brojne kvalitetne izvođače. Zato svi pravac Pivane!“

Ulaz je besplatan.

 

  • 76
    Shares

Details

Date:
7 veljača, 2018
Time:
20:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Pivana
Ilica 222
Zagreb, Hrvatska
  • 76
    Shares