Loading Events
  • This event has passed.

Offtime – Novi zagrebački festival na Jarunu

24 svibanj, 2019Tri dana bez gradske vreve, briga i stresa, uz ultimativna raznolika glazbena imena, hranu i piće, Offtime festival je upravo sve što trebate da biste se potpuno isključili iz svakodnevice i prepustili opuštanju. 24., 25. i 26. svibnja Jarun i zapadni dio Zagreba postaje centar događanja.

Offtime

U novom glazbeno- gastronomskom konceptu održat će se prvo izdanje Offtime festivala, novog zagrebačkog festivala koji će ugostiti ultimativna glazbena imena prvenstveno elektroničke scene poput berlinske ikone Anje Schneider, jednog od najkreativnijih nizozemskih producenata Breacha, house superstara Route
94 ili svjetskog top producenta i live performera Secret Cineme te posebnog gosta Flashmoba. Trodnevni festival sadrži dnevne i noćne evente koji će se od petka do nedjelje odvijati u klubu Aquarius, na terasi kluba i plaži ispred kluba. U petak i subotu program počinje već od 18 h i traje do 6 h ujutro, dok u nedjelju od 10 h ujutro uz doručak na plaži posjetitelji mogu uživati i u koncertu Sare Renar.

Petak, 24. svibnja rezerviran je za Enter Zagreb night na kojem će se izredati Route 94, Breach i Flashmob kao headlineri, dok subotu 25. svibnja tu titulu preuzimaju Anja Schneider i Secret Cinema.

Glazbeni line-up čine i brojna druga inozemna i domaća DJ imena: Ana Antonova, Aney F, Doris Fatur, El Commando, Flashbmob, Marina Karamarko, Mike Vale, Oberön, Omega Zen, Phillipe i Volster.

Nedjeljni chill: Offtime Croatia vikend na Jarunu završava zdravim doručkom uz FRüHSTüCK, glazbeno-kulinarski kolektiv koji će posjetiteljima omogućiti zdrav obrok i kavu, dobru glazbu i nedjelju provedenu sunčajući se na prekrasnoj plaži, livadi ili terasi kluba. Dobrodošli su i mlađi članovi obitelji i četveronožni ljubimci, a nisu na odmet kreme za sunčanje, dekice, igračke, ležaljke i suncobrani.

Festival završava besplatnim koncertom Sare Renar na terasi kluba Aquarius s početkom u 15:00 h.

Ulaznice: Putem stranice https://myoffti.me/tickets možete nabaviti festivalske ulaznice po cijeni od 199 kn, koje osim trodnevnog glazbenog programa uključuju besplatnu kavu preko dana, piće dobrodošlice u subotu i vaučer s 30 eura popusta na putovanje po izboru u organizaciji GoNParty agencije. Jednodnevne ulaznice za petak i subotu iznose 119 kuna.

Offtime nije samo festival nego i koncept koji u svom prvom izdanju i u godinama koje dolaze pronaći način za suživot konstruktivne dobrobiti i hedonizma predstavljanjem vrhunske i poticajne glazbe, zdrave i visoko-energetske hrane i pića te njihovim spajanjem kroz eksperimentalne i provokativne načine.

Details

Start:
24 svibanj, 2019
End:
26 svibanj, 2019
Cost:
119kn – 199kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Jarun
Zagreb,