Loading Events
  • This event has passed.

Otrovna Kristina u Hard Placeu

13 svibanj, 2016Zagrebači prog hard rock bend Otrovna Kristina nastupit će 13. svibnja u kubu Hard Place.

Otrovna Kristina
Otrovna Kristina

Bend Otrovna Kristina već je rasprodao svoj prvi koncert u malom pogonu Tvornice kulture krajem 2015. godine i time sebi pribavio ekspresni kultni status. Ovog puta grupa ide na vrata najpopularnijeg hard rock okupljališta u Zagrebu – kluba Hard Place, gdje će predstaviti i proslaviti vinilno izdanje eponimnog albuma prvijenca.

 

Album “Otrovna Kristina” objavljen je početkom veljače na CD-u i LP-u, u izdanju uglednog njemačkog nezavisnog izdavača Sulatron Records. Kristinin debi mediji su opisali kao opak, muški, čvrst, prljav, sirov dokaz da je rock’n’roll življi nego ikad, a bend je već na prvom, odličnom koncertu u Tvornici kulture isijavao snagom i žestinom. Album je sniman i miksan u Zagrebu tijekom 2015., sadrži deset pjesama, a od rujna do studenog je besplatno skinut sa sitea benda više od 2000 puta.

 

“Otrovna Kristina” je, zahvaljujući izdanju Sulatron Recordsa sad konačno dostupna na CD-u i LP-u (u sklopu kojeg dolazi i potpisani plakat) u cijelom svijetu. Ovaj njemački underground label specijaliziran za psihodeličan / space / kraut rock objavio je inače i nekoliko albuma zagrebačkih Seven That Spells.

 

Facebook Event

Details

Date:
13 svibanj, 2016
Time:
20:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Hard Place
Zagreb, Hrvatska + Google Map