Loading Events
  • This event has passed.

Otvaranje Kvarta s Radiom 808

20 travanj, 2012Kvart u petak, 20. travnja otvara svoja vrata, Radio 808 ulazi unutra i zajedno pripremaju cjelodnevno druženje!

Radio 808

Svako otvaranje zaslužuje mnogo pažnje, posebno kad se radi o jednom od najboljih mjesta za izlazak u Zagrebu. Kvart, smješten u prostoru stare klaonice u Heinzlovoj 66, za otvaranje sezone je odabrao 20. travnja, a Radio 808 skuplja svoje DJ-e i DJ-ice, prijatelje i poznanike i okupira Kvartovski interijer i eksterijer. Otvaranje sezone shvaćaju jako ozbiljno, pa su stoga odlučili napraviti nešto po čemu će taj dvadeseti dan travnja ostati zapisan u povijesti zagrebačke klaberske scene.

Naime, konačno saznajemo koji je zagrebački crew najbolji! Ne u glazbi, doduše, jer su tu svi podjednako izvrsni, nego u haklu, točnije uličnoj košarci. Crewovi su presretni što konačno mogu dokazati svima da nisu samo banda rasplesanih geekova, nego da imaju mnoge skrivene talente. Snage će na terenu odmjeriti Jabbaton, Blackout, Dirty Beatz, Sound Designers, Breakalicious, Pepermint i Trip To Zion, a pridružit će im se i tim osamstoosmice.

Uz sportsko druženje i navijanje, tu je i roštilj, a usput pogledajte kako napreduju grafiteri ili prošećite po štandovima; cupkajte na open flooru ili bacite pogled na dancehall plesačice. Čeka vas svaštara raznih finih stvari, baš kako i dolikuje pravom pravcatom urbanom vašaru.

A glazba? Zahvaljujući DJ-ima Radija 808, vrhunsku glazbu slušajte punih 12 sati, i to na dva floora, unutarnjem i vanjskom. Izaberite si poziciju i glazbeni žanr koji vam najviše odgovaraju, i provedite divan petak na pravom Kvartovskom druženju, od popodneva do ranih jutarnjih sati.

Otvorenjem od 17:00 h, a zatvaranje u 05:00 h.

Upad se naplaćuje od 20 h, do ponoći je 20 kuna, a poslije ponoći 35 kuna.

Details

Date:
20 travanj, 2012
Cost:
20kn – 35kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, ,

Venue

Kvart
Zagreb, + Google Map