Loading Events
  • This event has passed.

Otvoren 16. Humphrey BogART Festival u Velikoj Gorici

16 studeni, 2015Izložbe, performansi, poezija, kviz i koncerti odžavat će se cijeli tjedan u Gorici.

16. Humphrey BogART Festival
16. Humphrey BogART Festival

Otvorenjem izložbe fotografija „Alternativa“ u ponedjeljak 16. studenog u izložbenom prostoru Pučkoga otvorenog učilišta otvoreno šesnaesto izdanje najdugovječnijeg velikogoričkog festivala, Humphrey BogART. Izložene radove Andre Račića, Katarine Drvodelić, Kristine Tine-Lollipop, Marija Dilberovića i Marine Zadro može se vidjeti za vrijeme trajanja festivala.

 

Program se nastavlja večeras u Muzeju Turopolja kazališnim performansom Ksantipe Curie “Virginia Woolf” te plesnim performansom Tine Ozmec-Ban, a održat će se i slam nastup na kojem će nastupiti Zlatko Majsec, Django Holden i Ivan Grobenski.

 

Četvrtak je rezerviran za tematsko izdanje Pub kviza u Irish pubu od 20:30. Teme kviza su glazba i film. Prijave ekipa (do 4 člana) možete slati na [email protected], a za najbolje ekipe osigurane su i najbolje nagrade.

 

U petak započinje glazbeni dio festivala u Vegos Coffee Baru, a otvorit će ga post punk/art core atrakcija Moskau u 22 sata, a nastavlja poznato ime i prezime glazbene scene – Davorin i Bogovići!

 

Program završava u subotu na istoj lokaciji natupom lokalne nade Feral Instinct, a čast samoga zatvaranja festivala pripala je bendu She Loves Pablo.

 

Ulaz na sva događanja je besplatan.