Loading Events
  • This event has passed.

Otvorenje Ljetnog vrta Vintage Industriala uz Domagoja Šimeka iz She Loves Pablo

31 svibanj, 2018U četvrtak 31. svibnja, čast da prvi službeni live takt s gitare okine u vrtnoj oazi Vintage Industriala, pripala je Domagoju Šimeku, frontmanu She Loves Pabla.

  • 2
    Shares
Otvorenje Ljetnog vrta Vintage Industriala

Ako ste se pitali što je sa našim velikim vrtom, zelenom oazom Vintage Industriala, pripremite se za otvorenje najvećeg, našarenijeg i najzanimljivijeg vrta s detaljiziranom, povećanom terasom s hrpom detalja te naravno odličnim programom koji su u pripremi, od live koncerata, filmskih projekcija, buvljaka, radionica za najmanje pa do kuhanja, degustiranja, stand up-a na otvorenom, placa, warm up-ova za festivalsko ljeto… i još mnogo toga, a sve na lokaciji Savske ulice 160 i ono najvažnije – program je svakodnevan te apsolutno besplatan do kraja ljeta. “Već imamo upite za doseljenjem”, tvrde iz direkcije kluba.

Domagoj Šimek će izvesti miks moćnih autorskih pjesama u solo aranžmanu, od solo-karijernih stvari do pjesama She Loves Pabla i Muscle Tribea Of Danger And Excellence, a iznenadit će prisutne i pokojom obradom bendova poput Clutcha, Monster Magneta i tko zna što još ne.

Čekaju vas tri mjeseca gotovo svakodnevnog programa – koncerti, izložbe, stand-up večeri, jazz& blues koncerti, kvizovi znanja, projekcije filmova, likovne radionice za male i velike, radionice pripreme hrane, neobične večernje ‘radionice za odrasle’ te naravno dnevno gorivo – kava u savršenom ambijentu za ispijanje od jutra te naravno da je tu i ljetna ponuda osvježavajućih likvida za put u party noći i besana jutra.

  • 2
    Shares

Details

Date:
31 svibanj, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
  • 2
    Shares