Loading Events
  • This event has passed.

Pandemonium festival 2019 u Umagu

8 kolovoz, 2019Kulturna udruga mladih Fobija već četvrtu godinu zaredom organizira trodnevni glazbeno-umjetnički festival Pandemonium koji će se održavati 8., 9. i 10. kolovoza 2019. godine na području plaže Zlatorog u Umagu.

Pandemonium festival 2019

Pored već priznatih domaćih i inozemnih bendova i izvođača, festival ugošćuje i time pruža podršku mladim neafirmiranim hrvatskim glazbenicima koji pokušavaju pronaći svoje mjesto na glazbenoj sceni.

Osim sadržajnog glazbenog programa, Pandemonium objedinjuje razne aspekte urbane kulture, vizualne umjetnosti i umjetnosti ulice (street art). U dnevne aktivnosti svake su godine uvrštene edukativne aktivnosti kao što su besplatne radionice i predavanja na temu glazbe, urbane kulture, umjetnosti, zdravlja itd. Posjetiteljima je na taj način proširena, i vremenski i sadržajno, paleta aktivnosti kojima se mogu baviti u sklopu festivala.

Atraktivna lokacija neposredno uz more, a uz to i slobodan ulaz i besplatno kampiranje još su neke od karakteristika koje čine ovaj festival jedinstvenim.

Novosti i festivalska događanja mogu se pratiti na društvenim mrežama (Facebook stranica festivalaInstagram.)

Details

Start:
8 kolovoz, 2019
End:
10 kolovoz, 2019
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Plaža Zlatorog
Umag, Croatia (Local Name: Hrvatska)