Loading Events
  • This event has passed.

Panel diskusija, slušaonica i glazbeni buvljak na Good Vibrationsu u Vintage Industrial Baru

2 prosinac, 2015U srijedu će se u Vintage Industrial Baru u sklopu programa Good Vibrations održati druga po redu panel diskusija pod naslovom: ‘Hrvatski bendovi: jučer, danas, sutra’, a nakon nje slušaonica ‘Kad je punk bio mlad’. Večer će upotpuniti glazbeni buvljak s posebnim cijenama za tu prigodu. Početak programa je u 20:30 h, a ulaz je besplatan.

Good Vibrations u Vintage Industrial Baru
Good Vibrations u Vintage Industrial Baru

Koji su izazovi s kojima se bendovi susreću? Kako je bilo prije, a što se može očekivati u budućnosti? Kako se nositi s uspjehom, kako s negativnim kritikom? Jesu li dobar PR i menadžment važniji od kvalitete benda? DIY ili diskografske kuće? Na ova i druga bitna pitanja vezana uz temu odgovarat će panelisti:

 

Mile Kekin (Hladno pivo)
Zdenko Franjić (Slušaj najglasnije label)
Nina Celio-Cega (menadžerica benda Vatra)
Hrvoje Krmpotić Krmpa (Deafness By Noise)
Andrija Ražnatović (Mašinko, House of Pablo)

 

Moderator je Perica Štefan. Publika će po završetku dikusije također moći sudjelovati sa svojim pitanjima i komentarima. Početak u 21h.

 

Nakon panelice možete uživati u slušaonici „Kad je punk bio mlad“ koju će prirediti DJ Kneža. Prilika je to da poslušate poznate i manje poznate bendove s njihovima hitovima sa samih početaka punka u 70-ima, pionire Oi! punka i hardcorea, kao i one koji su zaslužni za punk početke u bivšoj nam državi i današnjoj Hrvatskoj. Nema sumnje da će kombinacija DJ Kneža za pultom i niske osvježavajućih pića na šanku rezultirati odličnim provodom. Dakle, računajte na bendove poput The Clash, Sex Pistols, Ramones, Misfits, The Stooges, Patti Smith, The Exploited, Television, Black Flag, Cock Sparrer, The Business, Pankrti, Hladno Pivo itd.

 

U sklopu glazbenog buvljaka moći ćete po superpovoljnim cijenama nabaviti CD-i, ploče, majice i bedževe s naglaskom na alternativnu scenu koja se kroz ovaj program potiče i pokušava predstaviti u što boljem svjetlu. Izlagači su PDV, Pitsome Merchandising i Gringo.

Details

Date:
2 prosinac, 2015
Time:
20:00 - 23:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map