Loading Events
  • This event has passed.

Panel diskusija ‘Tko gasi glazbu u hrvatskim medijima?’ u Vintage Industrial Baru

14 listopad, 2015U novoj Good Vibrations sezoni jednom mjesečno održavat će se izdanja koja većinom neće bit koncertno obojena, ali će biti vezana uz glazbu. U sklopu završetka cjelotjedne proslave 3. rođendana Good Vibrationsa u srijedu 14. listopada organizirat će se panel diskusija ‘Tko gasi glazbu u hrvatskim medijima?’, zatim mali glazbeni buvljak s nekoliko izlagača – Dirty Old Shop, Pitsome Merchandise, Croatia Records i Dallas Records, te stoner/alt rock/grunge slušaonicu s DJ Knežom i popularnim Markanom, organizatorom Ferragosto Jama kao i mnogih divnih koncerata u Vintage Industrial Baru.

Tko gasi glazbu u hrvatskim medijima?
Tko gasi glazbu u hrvatskim medijima?

Panel diskusija: Na premijernoj panel diskusiji programa Good Vibrations pod nazivom„Tko gasi glazbu u hrvatskim medijima?“ analizirat će se stanje u medijima koji su više ili manje vezani za glazbu. Je li važnija dobra pjesma ili dobar PR? Zašto je turbofolk sve popularniji iako ga nema u medijima? Može li danas svatko biti glazbeni novinar? Zašto u mainstream medijima nema mjesta za alternativnu glazbu? Na ova i druga bitna pitanja vezana uz temu odgovarat će panelisti:

 

Maja Lazić (Perun.hr)
Martina Validžić (HRT)
Krešimir Blažević (Muzika.hr)
Dubravko Jagatić (Nacional,HRT)
Mislav Miličević (Radio Student, SoundGuardian)
Moderator je Perica Štefan. Publika će po završetku dikusije također moći sudjelovati sa svojim pitanjima i komentarima.

 

Glazbeni buvljak: CD-i, ploče, majice, bedževi itd, itd. Za itekako povoljne cijene moći ćete nabaviti sve navedeno u sferi rock’n’rolla s naglaskom na alternativnu scenu koja se kroz ovaj program potiče i pokušava predstaviti u što boljem svjetlu. Očekujte zanimljive akcije, ponude, a i sudjelovanje navedenih aktera – Dirty Old Shopa, Pitsomea, Croatia Recordsa i Dallas Recordsa – u nagradnim igrama koje su pripremljene i za ovu priliku.

 

Slušaonica by DJ Kneža i DJ Markan: Dakle, stoner, alt rock i grunge su jamstvo da dobre glazbe neće nedostajati. Queens Of The Stone Age, Foo Fighters, Nirvana, Soundgarden, Green Day, Offspring, Kyuss, Clutch, Alice In Chains, Orange Goblin, Stoned Jesus, Primus, Oasis…you name it, momci imaju SVE.

Details

Date:
14 listopad, 2015
Time:
20:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map