Loading Events
  • This event has passed.

Paraf ‘Sabrana djela 1976. – 1987.’ – zagrebačka promocija u Vinylu

15 ožujak, 2019Nakon odlične promocije box-seta Parafa u legendarnom riječkom Palachu, na red je došla i ona zagrebačka. Održava se u petak 15. ožujka u Vinyl baru (Bogovićeva) u 19 sati, a prezenteri večeri će biti Bojan Mušćet, Ivan Molek i Valter Kocijančić.

  • 6
    Shares
Paraf (Foto: Feri Rumić)

Više od četrdeset godina od nastanka grupe i prvih snimaka autorskoga materijala, Paraf je konačno dobio svoju antologiju, četverostruki CD box-set “Sabrana djela 1976.-1987.” Jedan je to od najiščekivanijih diskografskih projekata na ovim prostorima, s obzirom da su Parafi jedini od relevantnih glazbenih formacija iz razdoblja punka i novog vala koji dosad na CD formatu nemaju zabilježen barem dio svoga stvaralaštva. Box-set donosi sve originalne snimke, a sadrži i dosad neobjavljeni četvrti album Paraf Live sa snimkama uživo realiziranima 1985. i 1986. godine.

Pozivaju se svi zainteresirani da sutra dođu u Vinyl jer će ova promocija biti posebna prilika za okupljanje i druženje glazbenika, medijskih kolega i svih onih koji su na neki način sudjelovali i dali svoj doprinos važnom dijelu glazbene povijesti.

Box-set će na promociji biti u prodaji po promotivnoj cijeni od 150 kuna, a po 100 kuna će se moći kupiti i limitirane Paraf majice.

Također, večer se nastavlja u Tvornici Kulture gdje će, u sklopu Brijačnice 2019., Valter i Perspektiva (Vlado Simcich Vava, Robert Jovanović i Alen Tibljaš) svirati Parafe.

  • 6
    Shares

Details

Date:
15 ožujak, 2019
Time:
19:00 - 20:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vinyl
Bogovićeva 3
Zagreb, Hrvatska
  • 6
    Shares