Loading Events
  • This event has passed.

Party najave 17. Seasplash festivala u pulskom klubu Kotač

22 lipanj, 2019U subotu, 22. lipnja, u open-air prostoru kluba Kotač, unutar Društvenog Centra Rojc u Puli je party najave 17. Seasplash festivala.

Party najave 17. Seasplash festivala u pulskom klubu Kotač

Manje od mjesec dana ostalo je do početka 17. izdanja Seasplash festivala, jednog od najznačajnijih festivala bass glazbe u regiji, mjesta okupljanja zaljubljenika u dub, reggae, ska, drum’n’bass, dancehall i jungle glazbu, ali i ostale srodne elektronske pravce. Seasplash festival će ovo ljeto, od 18. do 21. srpnja, na posve novoj festivalskoj lokaciji – plaži Martinska kod Šibenika, ugostiti velikane svjetske i domaće bass scene, i tako proslaviti posljednju godinu prije svoje punoljetnosti. Ovogodišnje “exodus izdanje” festivala donosi preko 30 glazbenih gostiju, četiri dana glazbe na četiri pozornice, besplatno kampiranje, niz zanimljivih radionica, dućan ploča, bazzar i još mnogo toga.

Osim predivne nove lokacije, plaža Martinska kod Šibenika, Seasplash festival će po prvi put u svojoj 17-godišnjoj povijesti biti otvoren posebnim koncertom i to na jednoj od najljepših pozornica Jadrana – Tvrđavi sv. Mihovil u Šibeniku. Tako će u srijedu, 17. srpnja 2019., na Tvrđavi nastupiti sjajni glazbenici koje predvodi New York Ska-Jazz Ensemble, uz Brain Hoidays i Bass Culture Sound System.

Uz festivalsku ulaznicu koja uključuje četiri dana programa u prodaji su jednodnevne (jedan dan po izboru), vikend (vrijede za petak i subotu) i grupne ulaznice za Seasplash festival. Ako ti i tvoji prijatelji kupite četiri ulaznice, petu vam poklanja Seasplash festival. Uz svaku vrstu ulaznica kampiranje je besplatno.

Nako Rijeke na redu je pulski party koji najavljuju 17. Seasplash Festival, a dogodit će se u subotu, 22. lipnja, u open-air prostoru kluba Kotač, unutar Društvenog Centra Rojc u Puli. Glavi gosti su slovenski, jedan od najpoznatijih balkanskih sound systema i producentskih tandema, a svoj vlastiti zvuk stvaraju i promoviraju od početka ovog stoljeća.

Details

Date:
22 lipanj, 2019
Time:
21:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Kotač
Pula, Croatia (Local Name: Hrvatska)