Loading Events
  • This event has passed.

Pasi prvi puta u Vintage Industrial Baru na prvom Good Vibrationsu u 2015. godini

7 siječanj, 2015Kultni riječki punk rock bend nastupit će u srijedu 7. siječnja 2015. u Vintage Industrial Baru, dok će prije njih nastupiti Pičke vrište, Čudnoređe i Brut.

Good Vibrations u Vintage Industrial Baru
Good Vibrations u Vintage Industrial Baru

Pasi su već kultni punk bend iz Rijeke nastao još u ožujku 1996. godine. Sviraju melodični punk rock sa veoma kritičkim tekstovima stanja države i društva općenito. Iza sebe imaju tri albuma – „Netko treba i radit dok se mi zajebavamo“ (2000.), „Pravac paleolitik“ (2004.) i aktualni „Reci mi da li te boli“ (2011.), na kojem se nalaze i dvije pjesme koje je napisao pokojni Antun Krajinović Tuna.

 

Pičke vrište su zagrebačka punk rock (po novom) petorka koja je nedavno izdala svoj prvi album „Nedovršena priča“, koji je usput rečeno pokupio mnoge pohvale. Čine ga Raši (gitara/vokal), Nino (gitara/vokal), Fićo (bubanj), Hill (bas gitara) i Ivek (lead vokal). Brut je noise rokenrol bend osnovan 2010. u Zagrebu u sastavu Izvor (bubanj), Nikša (bas), Almir (gitara), Capan (gitara) i Šule (vokal). Iza sebe imaju jedan EP, jeden „hajatus“ i drugi EP kojeg su upravo promovirali u SC-u. Čudnoređe je fusion rock tragikomedija na sjecištu ludosti i mudrosti, ozbiljnosti i humora, arta i kiča, inovacije i krađe, apokalipse i utopije. Bend čine Ognjen Bašić (vokal, ritam gitara, riječi, muzika), Vjekoslav Tkalac (ritam i solo gitara, prateći vokal), Mihovil Jurdana (bas) i Zlatko Ivanković (bubnjevi).

 

Cijena ulaznice: 30 kuna u pretprodaji, 40 kuna na dan koncerta.

Details

Date:
7 siječanj, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn30 – Kn40
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map