Loading Events
  • This event has passed.

Peglica i Komandos u KSET-u promoviraju album ‘Fleševi s Keftera’

2 veljača, 2018Peglica i Komandos vraća se na mjesto zločina, ovoga puta s novim albumom. U petak, 2. veljače, zagrebačka publika imat će priliku prisustvovati promociji drugog studijskog albuma pod nazivom ‘Fleševi s Keftera’.

Peglica i Komandos (Foto: Antonia Drezga)

Momci iz JeboTona bili su produktivni te su godinu dana nakon prvijenca “Kefter Gatha” i samo dva mjeseca nakon izlaska live albuma “Sjeti se rokenrola, govorio je”, u suradnji s Kramasonik studijom, izdali novo izdanje na kojem imamo prilike čuti 4 pjesme koje odišu progresivnim i psihodeličnim utjecajima.

Novi album možete preslušati na njihovom Bandcampu.

Najbolje je iz prve ruke čuti što se dogodilo na novom albumu: “Nakon kratkog mira i odsustva Gadur-Gadura, na Zemlju su stigle nove nevolje. Strašni Robokonj spustio se na ulice Zagreba kako bi omamio ljude ljigavim šundom i spržio živce svakome tko bi mu se našao pod kopitom i na nišanu ultrasonične zvučne zrake. Pazite se, Zemljani, da ne najebete. Pokušajte pružati otpor dok Peglica i Komandos ne stignu sa dalekoga Keftera. Donosimo sa sobom nove zvukove kojima ćemo vas izliječiti od šunda, a Robokonja ostaviti bez muda.”

Karte po pretprodajnoj cijeni od 20 kn mogu se kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu, dok će na dan koncerta koštati 30 kn.

Details

Date:
2 veljača, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
20kn – 30kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Kset
Zagreb,