Loading Events
  • This event has passed.

Pero Defformero u Vintage Industrialu

21 ožujak, 2019U četvrtak 21. ožujka ne propusti prvo ukazanje Pere Defformere u Savskoj 160. Miljenici zagrebačke publike, prva regionalna gastarbajtersko-hipsterska glazbena banda, koja je energiju i pompoznost heavy metal glazbe spojila sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgnula ruglu i totalno ga izobličila.

  • 5
    Shares
Pero Defformero u Vintage Industrialu

Bend je osnovan davne 1993. godine i vremenom je sakupio hordu sljedbenika pa mu se uz zasluženi status utemeljitelja jednog sasvim novog žanra, može zahvaliti i na čitavom spektru novih bendova koji su se pojavili…

Sa izuzetnom dozom humora pristupaju svojoj izvedbi pa se od njih svaki put može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up show.

Planovi za ovu godinu (kao i za sve prethodne) su veliki: da se snimi hit koji će ih konačno vinuti do samog dna svjetske estrade!

Bilo kako bilo, Pero Defformero je bend koji nudi jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike, te se on može usporediti jedino sa prvim seksualnim iskustvom: Nebitno da li je doživljaj bio nježan, strastven i dugačak ili kratak i smiješan, sa jednom činjenicom slažu se svi – pamti se cijelog života!

Pero Defformero su:

Goran Biške Biševac – vokal
Saša Friš Friš – gitara
Andraš Bandi Išpan – bass
Luka Rorule Jelisavčić – bubnjevi

  • 5
    Shares

Details

Date:
21 ožujak, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 5
    Shares