Loading Events
  • This event has passed.

Pestilence u Vintage Industrialu

18 ožujak, 2019Svima poznat i drag death metal stroj vraća povodom 30. godišnjice izlaska jednog od najlegendarnijih death metal albuma, ‘Consuming Impuls’e kojega će ovom prigodom odsvirati u potpunosti. Pestilence nastupaju u zagrebačkom Vintage Industrialu 18. ožujka.

  • 4
    Shares
Pestilence u Vintage Industrialu

Nastali davne 1986. godine, Pestilence su koketirali s thrash metalom i death metalom, no uvijek su bili tehnički spektakularni i pomicali granice žanra. Vlasnici su apsolutnih remek djela i klasika žanra poput “Malleus Maleficarum” (1988), “Testimony of The Ancients” (1991), “Consuming Impulse” (1989), “Spheres “(1993)…

Dakle, još jednom. Pestilence se vraća u Zagreb da nam u cijelosti odsvira “Consuming Impulse”.

Kao predgrupa će nastupiti Bleeding Gods. Osnovani su 2012. kada je gitarist Ramon Ploeg otišao iz benda Houwister, iza sebe imaju demo i dva albuma. Na turneji predstavljaju “Dodekathlon” koji je izašao za Nuclear Blast ove godine.

Nastupit će još Grimaze, mladi bend iz Bugarske, koji sviraju kombinaciju death metala sa grooveom. Iza sebe imaju album i EP. Bili su na turneji s Decapitated, Hatesphere, Thy Disease i Dehydrated, te su odsvirali preko 250 koncerata.

Cijena ulaznica: 120 kn u pretprodaji, te 140 kn na dan koncerta.

Pretprodajna mjesta:

ZAGREB – Dirty Old Empire
OSIJEK – Randevu / DANĐN bar
RIJEKA – Dallas Music Shop Rijeka
SPLIT – Klub Kocka(od 26.1.)
VARAŽDIN – Black Dog Pub

Rezervacije ulaznica: [email protected]

  • 4
    Shares

Details

Date:
18 ožujak, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
120kn – 140kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 4
    Shares