Loading Events

Pips Chips & Videoclips i J.R. August na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku

26 lipanj, 2021Veliki dupli koncert grupe Pips Chips & Videoclips i J.R. Augusta na pozornici tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku najavljen je za 26. lipnja ovog ljeta.

Pipsi i J.R. August na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku

Pipsi su proteklih tjedana bili aktivni s objavom singla “Ljubav 21”, obradom njihovog starog hita, ovaj put u suradnji s Edo Maajkom, te rasprodajom tri samoborska koncerta u svega nekoliko minuta. U Šibeniku će im se pridružiti naš višestruko nagrađivani kantautor J.R. August, čiji je vinil “Dangerous Waters” među najprodavanijima proteklu godinu i koji predstojeću dodjelu Porina dočekuje s dvije nominacije, za Najbolji video broj (“Dangerous Waters”) i Koncertni album (“Live At Hrvatski Glazbeni Zavod”). Oba izvođača na koncertu će odsvirati svoje pune setove. Program je sufinanciran putem natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije. Događaj će biti organiziran sukladno sa svim aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH, a broj ulaznica ograničen je na 400.

Ulaznice kreću u prodaju u petak, 16. travnja u 9:00 kroz sustav Eventim, njihova fizička prodajna mjesta i online na eventim.hr, po cijeni od 100 kn. Od 1. do 25. lipnja cijena će im iznositi 120 kn, a na sam dan koncerta 140 kn.

Details

Date:
26 lipnja
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
120kn – 140kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Tvrđava sv. Mihovila
Šibenik, Hrvatska