Loading Events
  • This event has passed.

Pips Chips & Videoclips u garaži MSU-a

12 rujan, 2020Grupa Pips Chips & Video clips nastupit će u subotu 12. rujna u otvorenom prostoru garaže zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti.

Pips Chips & Videoclips – Sunčana strana Prisavlja (Foto: Vedran Metelko)

Izgleda da kraj ove turbulentne 2020. godine ipak neće proći bez velikog koncerta Pipsa u Zagrebu. Isto kao i Nipplepeople večer ranije u istom prostoru bend će nastupiti u limitiranom kapacitetu od svega 700 ulaznica, pridržavajući se svih epidemiološkim pravila, što bi moglo rezultirati prilično brzom rasprodajom svih raspoloživih ulaznica.

Na ovaj izuzetni susret u izuzetnom prostoru Pipsi će donijeti dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere. Bit će to ujedno njihov prvi koncert u Novom Zagrebu nakon četiri godine kada su također svirali u MSU, ali na njegovom krovu.

Svi kupci koji su sačuvali ulaznicu za koncert Pipsa na Šalati pomaknut na 2021. ulazanice za ovu svirku mogu kupiti po cijeni od 70 kn. Dovoljno je da na prodajnom mjestu pokažu ulaznicu za Šalatu i dobit će popust. Ukoliko su ulaznice za Šalatu pak kupili online trebaju na mail [email protected] poslati bar kod, te mogu također ostvariti popust na online kupovinu ulaznica za MSU.

Regularna cijena iznositi će im 100 kn u pretprodaji, odnosno 120 kn na dan koncerta i u prodaju kreću od 3. kolovoza.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Garica CBD shop (Primorska 1), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Details

Date:
12 rujna
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
70kn – 120kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,