Loading Events
  • This event has passed.

Pivo i politika – Turbo tribina u Močvari

19 listopad, 2015U ponedjeljak 19. listopada u Močvari će se održati Turbo tribina Pivo i politika. Gosti: Domagoj Jakopović Ribafish (Zagreb), Damir Kanaet (Zagreb), Željko Šatović Gula (Zagreb). Moderira i vodi: Vid Jeraj (Zagreb).

Pivo i politika - Turbo tribina u Močvari
Pivo i politika – Turbo tribina u Močvari

“Bolje jedno vruće pivo, nego četiri ladna”, opjevao je pjesnik najvažniju sporednu stvar na svijetu… A osim što je hladni gejzir i praelement u čaši koji vabi na brčkanje poput morske pjene svijetle, tamne i crvene boje… pivo je i – zakon; ono pivo. Jesu li ostala piva alternativna i što im je zajedničko? A gdje je onda vino, možda na pijedestalu? Skrivaju li etikete i kampanje za pivo u sebi političke poruke?

 

O tome i još o mnogo koječemu razgovarat će gosti Močvarine turbo-tribine na temu “Pivo i politika”: pivski maneken Domagoj Jakopović Ribafish, kolumnist (Klik, Nova TV) i voditelj, Damir Kanaet, odnosi s javnošću Klovićevih dvora (urednik Moje pivo”, Playboy, Osijek Jazz Festival), Željko Šatović Gula, forager, autor Male gljivarske kuharice i Male pivske kuharice.

Details

Date:
19 listopad, 2015
Time:
20:30 - 22:30
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Močvara
Zagreb, Hrvatska + Google Map