Loading Events
  • This event has passed.

Playground Hustle na ‘Akustici’ u Rockmarku

25 travanj, 2017Posljednji utorak ovog mjeseca, 25. travnja namijenjen je akusticiranju uz skupinu Playground Hustle, koja će tom prigodom po prvi put nastupiti u glazbenoj knjižari Rockmark.

Playground Hustle
Playground Hustle

Ovaj zagrebački elektronički, hip-hop, eksperimentalni duo čine producentica Ivona Eterović, zaslužna za instrumentalni dio kreativnog stvaranja, te Marija Magdalena Slović (Megi), glavna i odgovorna za vokalni dio, od pisanja tekstova do njihove izvedbe.

 

Zajedno djeluju od 2015. godine, a svoje prvo EP izdanje objavile su u travnju prošle godine. Riječ je o EP-u “Pikule”, dostupnom na njihovom Bandcampu, a snimano je i masterirano u suradnji s Lukom Tralićem Shotom, iz Elementala. Iza sebe imaju i nekolicinu zamijećenih koncerata, među kojima posebno ističu nastup kao predgrupa Marčelu & Napetom Quintetu u zagrebačkom KSET-u.

 

Nastupom u Rockmarku publici će predstaviti kako u akustičnom izdanju zvuče pjesme sa spomenutog EP-a, a budući da trenutno rade i na novom studijskom izdanju, možda se na set-listi nađe i pokoja nova pjesma.

 

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Details

Date:
25 travanj, 2017
Time:
19:00 - 21:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Rockmark
Zagreb, Hrvatska + Google Map