Loading Events
  • This event has passed.

Playground Hustle u KSET-u promovira svoj album prvijenac ‘IGLE’

28 veljača, 2020Zagrebački duo Playground Hustle upiknut će u tvoje uši svoj prvi dugosvirajući album ‘IGLE’, a eksperimentalni rep i elektronika harat će KSET-om 28. veljače.

Playground Hustle

U petak vas u KSET-u očekuje doza teškog basa, brze lirike i plesnih ritmova zapakiranih u atmosferski košmar koji bezobrazno flerta s eksperimentalnim, ali ima korijenje u nečemu svakodnevnom.

“IGLE” ispunjavaju trake poput „Nije me briga” i „Petar Pan” koje tjeraju na ples i podsmjehe, da bi put odveo preko mračnog storytellinga pjesama „Porculanske lutke” i „Igle” do završetka u mirnijim, ali i dalje mutnim vodama traka „Dvanaest koraka” i „Otiđi šutke”. Megini egzistencijalno nabijeni tekstovi i razlomljeni vokali savršeno se spajaju s tonotinim nepredvidivim instrumentalima, ali kako albumom ne bi odzvanjao samo jedan glas, ugostile su i lijep broj izvođača. Tako pjesme upotpunjuju genijalni glazbenici: Kandžija, Shot, pavleisdead i Nikola Krgovič.

Snimanje, miks i master potpisuje neponovljivi Luka Tralić Shot, a cover albuma izradila je perspektivna mlada ilustratorica Helena Nemec. Djevojke su pojedine pjesme već izvodile na različitim festivalima poput Seasplash i Reunited Festivala te po zagrebačkim klubovima, u KSET-u imamo priliku čuti cijeli album uz pokoje iznenađenje.

Potporu će im pružiti Babilonska, vještica mixer mašine i perspektivni, mladi producent N/OBE.

Ulaznice po cijeni od 20 kn pronađite u KSET-u i Dirty Old Empireu, dok će na dan koncerta koštati 30 kn.

Details

Date:
28 veljača, 2020
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
20kn – 30kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kset
Zagreb,