Loading Events
  • This event has passed.

Podrška cjelovitoj kurikularnoj reformi na Jelačićevom trgu u Zagrebu

1 lipanj, 2016Budući da je iz razvoja događaja, nakon kojih je stručni tim za Cjelovitu kurikularnu reformu predvođen Borisom Jokićem zatražio razrješenje zbog pokušaja političkog preuzimanja stručnog procesa kurikularne reforme, razvidno da Vlada nije sposobna provoditi reforme, a da vladajuća saborska većina političkim pritiscima dodatno opstruira i ono što entuzijastični stručnjaci pokušavaju napraviti, vrijeme je da im se pošalje poruka da su dobro obrazovanje, stručnost i ljudski resursi važni za budućnost Hrvatske. Prosvjed podrške cjelovitoj kurikularnoj reformi održat će se na Trgu bana Josipa Jelačića s početkom u 18:00 sati.

Podrška cjelovitoj kurikularnoj reformi na Jelačićevom trgu u Zagrebu
Podrška cjelovitoj kurikularnoj reformi na Jelačićevom trgu u Zagrebu

Pridružite se na prosvjedu podrške cjelovitoj kurikularnoj reformi u srijedu 1. lipnja u 18 sati u Zagrebu (Trg bana Josipa Jelačića), a i u drugim gradovima ovisno o vašem angažmanu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RnvEiOgxb6g[/youtube]

Osigurajmo djeci odrastanje u modernom, kvalitetno osmišljenom obrazovnom sustavu koji će im dati konkurentna znanja i vještine za život u 21. stoljeću.. Podržimo cjelovitu kurikularnu reformu koju vodi dr. sc. Boris Jokić i tim stručnjakinja i stručnjaka, temeljenu na znanstvenim činjenicama. U zemlji u kojoj se ni oko čega ne možemo dogovoriti, neka obrazovanje bude mjesto gdje će Hrvatska pokazati jedinstvo.

Details

Date:
1 lipanj, 2016
Time:
18:00 - 20:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Trg bana Josipa Jelačića
Trg bana Josipa Jelačića
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map