Loading Events
  • This event has passed.

Podrži scenu! u Močvari

6 rujan, 2012Podrži scenu! je koncertni program koji u klubu Močvara počinje sa novom sezonom u četvrtak 6. rujna. Ulaz je besplatan.

Kantautorski fest

Namjera je, putem redovitih mjesečnih koncerata, dati priliku za predstavljanje mladim, nedovoljno afirmiranim bendovima i izvođačima iz Zagreba, ali i iz drugih krajeva Hrvatske. Uz besplatan ulaz na sve koncerte kao dodatnu pogodnost, Močvara želi mlađoj publici pružiti priliku da dođe u kontakt s recentnim događanjima na novoj hrvatskoj glazbenoj sceni, te na taj način kreirati svojevrstan inkubator nove kulture mladih u Zagrebu.

Glazbeni okvir projekta Podrži scenu! žanrovski nije ograničen – predstaviti će se bendovi i izvođači koji se bave najrazličitijim vidovima nekomercijalnog glazbenog djelovanja – punk, reaggae, ska, eksperimentalna glazba, metal, elektronika… Ono što je važno je da svi oni sviraju autorsku glazbu i da su što autentičniji u svom izričaju. Uz sve to, Močvara će nastojati povremeno kao podršku pozvati i nekoga od „veterana scene“. U svom prvom izdanju, Podrži scenu! u suradnji s programom Začarana Močvara predstavit će se Kantautorski fest I. Ujedno, ovo je prva večer festivala na kojoj se predstavljaju muški autori.

Nastupaju:

Ante Perković
Ognjen Bašić/Čudnoređe
Felon
Ivan Škrabe
Luka Belani
Marshmallow
Miki Solus
Nevjerni Tomo
Petar Vranić
Zvonimir Varga