Loading Events
  • This event has passed.

Podrži scenu! u Močvari

6 rujan, 2012Podrži scenu! je koncertni program koji u klubu Močvara počinje sa novom sezonom u četvrtak 6. rujna. Ulaz je besplatan.

Kantautorski fest

Namjera je, putem redovitih mjesečnih koncerata, dati priliku za predstavljanje mladim, nedovoljno afirmiranim bendovima i izvođačima iz Zagreba, ali i iz drugih krajeva Hrvatske. Uz besplatan ulaz na sve koncerte kao dodatnu pogodnost, Močvara želi mlađoj publici pružiti priliku da dođe u kontakt s recentnim događanjima na novoj hrvatskoj glazbenoj sceni, te na taj način kreirati svojevrstan inkubator nove kulture mladih u Zagrebu.

Glazbeni okvir projekta Podrži scenu! žanrovski nije ograničen – predstaviti će se bendovi i izvođači koji se bave najrazličitijim vidovima nekomercijalnog glazbenog djelovanja – punk, reaggae, ska, eksperimentalna glazba, metal, elektronika… Ono što je važno je da svi oni sviraju autorsku glazbu i da su što autentičniji u svom izričaju. Uz sve to, Močvara će nastojati povremeno kao podršku pozvati i nekoga od „veterana scene“. U svom prvom izdanju, Podrži scenu! u suradnji s programom Začarana Močvara predstavit će se Kantautorski fest I. Ujedno, ovo je prva večer festivala na kojoj se predstavljaju muški autori.

Nastupaju:

Ante Perković
Ognjen Bašić/Čudnoređe
Felon
Ivan Škrabe
Luka Belani
Marshmallow
Miki Solus
Nevjerni Tomo
Petar Vranić
Zvonimir Varga

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute