Loading Events
  • This event has passed.

Poezija i kviz znanja u Ljetnom vrtu Vintage Industriala

5 lipanj, 2018Predvečer i večer u utorak, 5. lipnja provedite u Savskoj 160 u najljepšem vrtu u Zagrebu opuštajući se.

  • 3
    Shares
Poezija i kviz znanja u Ljetnom vrtu Vintage Industriala

“Za one željne programa, nudimo poeziju i nakon toga kviz znanja, ali ukoliko želite samo miran kutak, naš prostrani vrt vas može primiti i smjestiti na lokacije s kojih ne morate sudjelovati ni u čemu. Sve je na vama!”, javljaju iz Vintage Industriala.

Spremite se za novu epizodu ZNAKA – kviza znanja u Ljetnom vrtu Savske 160. ZNAK garantira zabavu, dobro osmišljena pitanja, laku i opuštenu interakciju te naravno nagradni fond za najbolje.Ukoliko se želiš priključiti, dovoljno je da skupiš ekipu, dođeš max pola sata ranije i prijaviš se kod moderatorice.

Književna tribina Učitavanje (ex Poezija u Kavezu), namijenjena mladim i neafirmiranim pjesnicima i prozaicima, nakon godinu dana vraća se u Vintage ljetni vrt. Svoju poeziju i sebe osobno 5. lipnja s početkom u 18:00 predstavit će Inga Đuđiki Bruno Vučković. Razgovor i čitanje moderirat će Martin Majcenović. Događaj je besplatan.

Inga Đuđik rođena je 1996. godine u Đakovu. Treća je godina komparativne književnosti na Filozofskom fakultetu. Aktivno piše i objavljuje tekstove četiri godine. Počela je kao novinarka portala Ziher.hr gdje je neko vrijeme uređivala književnu rubriku, a posljednje tri godine radi kao novinarka za portal Srednja.hr. Što se tiče pokušaja umjetničkih tekstova, trenutno je neobjavljena, pa joj tekstovi skupljaju virtualnu prašinu u memoriji laptopa.

Bruno Vučković rođen je 1997 godine. Dobitnik je nagrade Goranovog proljeća na srednjoškolskoj razini 2015. godine. Studira na Učiteljskom fakultetu u Petrinji. Književne tekstove objavio je u Zarezu, Poeziji i na portalu Kritična masa.

Ali to nije sve.

Vintage Industrial traži nove članove obitelji

– konobare za stalni radni odnos

– studente za pomoćne poslove u šanku

Pošalji mail prijave na: [email protected]

  • 3
    Shares

Details

Date:
5 lipanj, 2018
Time:
18:00 - 23:30
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
  • 3
    Shares