Loading Events
  • This event has passed.

Postolar Tripper koncertno predstavlja novi album u Ksetu

4 svibanj, 2012Postolar Tripper 4. svibnja u zagrebačkom klubu Kset promovira novi studijski album ‘Čujem ja netko šuti’.

Postolar Tripper 'Čujem ja netko šuti'

Novi album Postolar Trippera „Čujem ja netko šuti“ je u prodaji. Sadrži 13 novih pjesama i bonus pjesmu Postolara i Zebraxa „Redar Željko“. Ekipa koja je poznata po urnebesu živih svirki je neumorno radila na novim pjesmama pa im se trud napokon isplatio jer su stvorili veseli i plesni album u koji su unijeli puno emocija i svojih života iskustva.

Za produkciju albuma su se pobrinuli Erol i Shot iz Elementala, dok je za mastering bio zadužen Ivan Komlinović.

Zagrebačka promocija albuma rezervirana je za svibanj dok će se zadarska održati već ovaj tjedan. Tako će Postolar Tripper u subotu 21.4. gostovati u zadarskom Dallas shopu, Široka ulica 2 od 12:00 do 14:00 sati gdje će potpisivati nove albume i družiti se s fanovima u sklopu Dana prodavaonica ploča.

Postolar Tripper održat će koncert u Zagrebu u petak 4. svibnja u klubu KSET na kojem će zagrebačka publika imati prvu priliku čuti pjesme s albuma uživo, uz ostale najpoznatije pjesme Postolara s prijašnja dva albuma.

Posljednjeg koncerta u  KSET-u  vrlo rado sjećaju s obzirom na to da je rasprodan već u pretprodaji, a o energiji koju su Postolari toga dana prenijeli na publiku pričalo se jos danima.

Od tog koncerta je prošlo tri godine i došlo je vrijeme za povratak na mjesto zločina, te bend i ovim putem najavljuje da će dati sve od sebe da novi materijal u kombinaciji sa starim pjesmama u najboljem svjetlu prezentira zagrebačkoj publici.

Podršku Postolarima u njihovoj zagrebačkoj misiji pružit će prijateljski  Zebrax Bend.

Ulaznice su  puštene u pretprodaju u ograničenom broju, a cijena ulaznice u pretprodaji iznosi recesivnih 35 kuna , dok će na dan koncerta ulaznice biti 45 kuna .

Pretprodajna mjesta: Dirty old shop(Tratinska 22), Kset (Unska 3), Caffe bar „No sikiriki“ (Nova cesta 88)

OSTALI KONCERTI POSTOLAR TRIPPERA:
28.4. – Split, O’Hara
18.5. – Rijeka, Stereo Studio
26.5. – Poreč

Details

Date:
4 svibanj, 2012
Cost:
35kn – 45kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Kset
Zagreb, + Google Map