Loading Events
  • This event has passed.

Pot piknik u Močvari: Analena, ESC Life, The Lesser Men i Nisam bio dobar sin, zvao sam se Dražen i Lidija

30 svibanj, 2015Potlista.com je ove godine preskočila rođendansko slavlje. Jedan od glavnih razloga, uz dolazak bataljuna potlistinih pomladaka, jest želja da se datum proslave pomakne kako bi proljeće fino zasjelo na klimatski tron i da svima bude ugodno i unutra i vani. Dakle odlučeno je da sve postane piknik, datum događanja: 30. svibnja, a mjesto događanja: Močvara.

Pot piknik u Močvari
Pot piknik u Močvari

Rođendan je deplasiran, a Pot Piknik ono čemu se veselimo. Kako se sve lijepo poklopilo i s Močvarinim rođendanom, onda je zabava zagarantirana. Događaj je zamišljen kao glazbeno/kulinarsko/sportsko/zabavna manifestacija u kojoj bi svirali, jeli i loptali se. Djeca su i više nego dobrodošla. Dakle pravi piknik.

Svi su dobrodošli dofurati cugu i klopu u vlastitom aranžmanu, a za one zaboravne radit će i Močvarin šank. U slučaju kiše možemo sve se seli na Močvarinu terasu.

 

Lokacija: nasip ispred iza Močvare. Početak: 13:00 – okupljanje, prostiranje dekica…

 

16:00 – početak svirke. Sviraju: Aanalena, ESC Life, The Lesser Men i Nisam bio dobar sin, zvao sam se Dražen i Lidija (zajednički projekt grupa Žen i dR:dR:dR)

 

Za kreativni dio priče je zadužena ekipa iz „Kite Team Zagreb“ koja će organizirati radionicu izrade zmajeva. Tu je i mininogometni turnir. Upad besplatan

 

Sve će završili oko 20:00 kada će se oni željni daljnjeg provoda i druženja moći preseliti u Močvaru na nastavak proslave njihovog rođendana uz dub/reggae/dubstep/jungle/dnb… party gdje je također ulaz besplatan.

Venue

Močvara
Zagreb, Hrvatska + Google Map