Loading Events
  • This event has passed.

Premijera filma ‘Gazda’ u Kinu Europa

4 listopad, 2016U utorak 4. listopada s početkom u 19:30 sati premijerno će se pred zagrebačkom publikom prikazati dokumentarni film ‘Gazda’ – film o tome kako se postaje gazda u Hrvatskoj.

'Gazda'
‘Gazda’

“Gazdu radimo već tri godine. Film je dokumetaran, a ujedno i edukativan, jer pokazuje kako se postaje gazda u Hrvatskoj 🙂 Prikazan je na nekoliko testnih projekcija i čini se da se krećemo u dobrom smjeru. Da bi ga dovršili, potrebno nam je i vaše sponzorstvo. Vjerujemo i u vas i u kvalitetu filma i zato smo se odlučili na sve-ili-ništa kampanju”, napisali su autori filma uvodnik na Indiegogo crowdfunding kampanji obzirom na manjak sredstava za završiti film.

No u roku od svega dva dana skupljeno je ciljani 3.000 američkih dolara, a kampanja je produžena na novi iznos i novu misiju. “VIŠAK sredstava će se potrošiti da se dođe do manjih mjesta koja NEMAJU KINO i nemaju sredstva da plate putne troškove ekipi koja dolazi. Kampanja traje do 28.9.2016. i zadali smo si cilj od 6000$ za kino fond i nadamo se da će i NOVI SPONZORI prepoznati vrijednost ovog projekta. Vjerujemo da ne želite propustiti PREMIJERU početkom listopada, a vaše sponzorstvo od samo 5$ će vam osigurati kartu!”, nova je obavijest autora filma.

Dario Juričan, redatelj filma, koji je okarakteriziran kao film kojeg ne želi vidjeti Ivica Todorić, sin je trgovca iz nekadašnjeg Unikonzuma koji se nije obogatio kao njegov kolega Ivica Todorić, a filmom je pokušao objasniti umreženost politike i gospodarstva, tj. kako se u Hrvatskoj postaje ‘gazda’, a ono što stalno naglašava jest kako njegov dukumentarac nije film o Ivici Todoriću.

 

Details

Date:
4 listopad, 2016
Time:
19:30 - 23:00
Cost:
Kn5
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kino Europa
Zagreb, Hrvatska + Google Map