Loading Events
  • This event has passed.

Preživite radni tjedan uz još jedan Next stop Pivana

10 studeni, 2015U utorak, 10. studenoga od 20 sati kultna pivnica Pivana nastavlja sa serijom vrhunske svirke i dobrog provoda – Utorak u Pivani ponovo u znaku kućnog benda Ante Gele i glazbenog gosta iznenađenja.

Ante Gelo, Tina Puhalo-Grladinović i Iva Ajduković
Ante Gelo, Tina Puhalo-Grladinović i Iva Ajduković

Iza crnog ponedjeljka i ovaj tjedan dolazi – Next stop Pivana u kultnu pivnicu Zagrebačke pivovare. Nakon odličnih izvođača Ive Ajduković i Saše Lozara koji su užarili atmosferu u Pivani prošlog utorka, glazbeno minglanje uz bend Ante Gele nastavlja se i ovaj utorak, 10. studenoga od 20 sati. Tako će glazbena ekipa Ante Gele uz pjevačicu Ivu Ajduković i ovog utorka pružiti svim posjetiteljima idealno utočište u nadolazećem radnom tjednu uz još jednog gosta iznenađenja.

 

Ovo glazbeno osvježenje u zapadnom dijelu grada karakterizira i humanitarni karakter, pa će tako i ovog puta gost iznenađenja svojevoljno uplatiti novac u fond Hrvatske glazbene unije (HGU) za pomoć kolegama glazbenicima kojima je pomoć potrebna.

 

Što sve očekuje posjetitelje u Pivani ovog utorka, najavila je Tina Puhalo Grladinović, voditeljica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare: „Oduševljeni smo reakcijom publike na Next stop Pivana s kojom smo zakotrljali seriju koncerata uživo svakog utorka u Pivani. Iva Ajduković i Saša Lozar prošlog utorka pokazali su se kao idealan izbor za probijanje leda, a ako vas zanima tko će žarit’ i palit’ Pivanom ovog utorka, najbolje je da dođete i iznenadite se sami.“

 

Za potpuni glazbeni doživljaj pobrinut će se DJ-ica Rea koja će zabavljati sve prisutne prije same svirke i između izvedbi glavnog benda. Zato svi koji pate od crnog ponedjeljka, neka dođu po svoj lijek u Pivanu u utorak, 10. studenoga s početkom u 20 sati.

Details

Date:
10 studeni, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Pivana
Ilica 222
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map