Loading Events
  • This event has passed.

Pridjevi gostuju u Slušnoj obmani u klubu Vinyl

9 srpanj, 2015Slušna obmana nastavlja svoj dvotjednim ritmom određen ciklus prezentiranja domaćih glazbenih imena koja svoje stvaralaštvo prezentiraju na vinilnim medijima. U četvrtak 9. srpnja u klubu Vinyl tako gostuju Pridjevi.

Pridjevi
Pridjevi

Gosti tribine koja se održava 9. srpnja u zagrebačkom klubu Vinyl od 19 sati su Pridjevi koji nakon svega godine dana postojanja imaju status alternativne super-grupe. Bend je to gitarista Dina Santalezze, koji je iz relativne anonimnosti labinske nezavisne scene tim i takvim renomeom u svoju autorsku priču uvukao već etabliranu kantautoricu Ninu Romić i kolegicu joj Ivanu Picek, koja kao femme terrible freak-folka za Ninom nimalo ne zaostaje. Uoči toga, naoružan tek električnom gitarom, Dino je snimio punjetu albuma u formi studijske grupe East Ra.

 

Pridjevi su s etiketom najboljeg nezavisnog albuma prošle godine pronašli i izdavačku kuću Trouble in Mind Records!!! iz SAD, održavajući klupske koncerte s pratećim bendom za koje se možda i ne traži karta više, ali se definitivno umeću u vrhunce domaće klupske ponude. Dino, Nina i Ivana dolaze u klub remizirati na već notornom glazbenom kvizu…

Details

Date:
9 srpanj, 2015
Time:
19:00 - 22:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vinyl
Bogovićeva 3
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map