Loading Events
  • This event has passed.

Pro-Pain u KSET-u

3 prosinac, 2019Žestokom kraju godine pridonijet će i NYHC velikani Pro-Pain koji će u utorak, 3. prosinca protresti KSET, a podršku će im pružiti bendovi DarkRise i ØLTEN.

Pro-Pain (Foto: promo)

Agresija, strast i pravednost – sve su to odlike koje obilježavaju metal/hardcore pionire Pro-Pain. Kad je njihov bombastični debitantski album iz 1992. godine “Foul Taste Of Freedom” nominiran za nagradu NAIRD, Pro -Pain su postali jedno od najvažnijih imena za slušatelje heavy žanra širom svijeta.

DarkRise je brutal death metal bend sa sjedištem u Lausanneu u Švicarskoj. Bend je osnovan 1998. godine, 2000. Dark Rise je snimio svoj prvi demo pod nazivom “Slaves Of Death”, vrlo zadovoljavajući slušni napad na 21. stoljeće, a ubrzo je uslijedio i LP “Massive Retaliation”. Iza sebe imaju pet albuma, a svoj opus predstavit će 3. prosinca u KSET-u.

ØLTEN je kotrljanje stroja koje pokreće i otkriva vlastitu dušu. S Christopheom, Marcom i Alexom, ono što se podrazumijeva pod “post rock muljem”, zapravo se otkriva kao radionica u kojoj teški alati vode glavnu riječ. Njihov zvuk opisuju sive i tmurne harmonije, karakteristične za one doline u kojima se sunce pokazuje samo jednom mjesečno, i to tek u podne.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 60 kn mogu se nabaviti u KSET-u ili Dirty Old Empireu. Na dan koncerta za kartu će biti potrebno izdvojiti 80 kn.

Details

Date:
3 prosinac, 2019
Time:
20:00 - 23:30
Cost:
60kn – 80kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

KSET
Zagreb, Hrvatska