Loading Events
  • This event has passed.

Program ‘Čuješ?!’ u KSET-u predstavlja Fire In Cairo i Coolio Jack

3 travanj, 2018Stigla je i zadnja večer natjecanja prije finala. U utorak, 3. travnja u KSET-u će se predstaviti novi izvođaći Fire in Cairo i Coolio Jack.

  • 3
    Shares
Čuješ?! u KSET-u

Coolio Jack je kantautor s Krka s trenutnom rezidencijom u Zagrebu. Pod tim imenom službeno postoji od 2017. godine, a pjesme koje radi stilski spadaju u ogoljenu akustiku s iskrenim tekstovima i pamtljivim melodijama. Nedavno je objavio single kojim najavljuje album prvijenac koji bi trebao izaći u lipnju 2018. godine.

Fire in Cairo je četveročlani alternativni rock bend iz Zagreba. Opisuju ih snažne koncertne izvedbe visokog emotivnog naboja i prepoznatljivog zvuka. Pjesme su aranžirane tako da slušatelju pričaju priče što u njemu izaziva poistovjećenje kroz vlastita iskustva. U rujnu 2017. godine izašli su iz studija gdje su snimili četiri pjesme koje su redom i objavili, a u travnju ponovno ulaze u studio gdje će snimiti ostatak pjesama za njihov prvi album koji će izaći do kraja ljeta 2018.

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu na dan koncerta po cijeni od 10 kn do 22:30, dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Ako skupiš sve ulaznice u finalu te čeka Volim Ljuto iznenađenje!

  • 3
    Shares

Details

Date:
3 travanj, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
10kn – 15kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,
  • 3
    Shares